Pris Midt 3.912.000 inkl. mva
Pris Vest 3.828.000 inkl. mva

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Perle er en flott og lettstelt bolig med alt på én flate

Perle er en flott og lettstelt, moderne bolig, med alt du trenger på én flate. Huset har moderne detaljer, gode planløsninger og passer godt for de fleste familier og behov. 

Fra den nyetablerte familien, til de som ikke vil bo i leilighet, men som ønsker seg liten hage og ha alt på ett plan. Man kan lettere tilbringe alderdommen i et hus der man slipper trapper, og har alle funksjonaliteter samlet. For småbarnsfamilier er det jo en drøm å ha god oversikt på hvor barna oppholder seg.

Et meget spennende eksteriør der møtet med saltak og utstikket gir huset både holdning og karakter. 

Spennende vinkler og med stilfulle høye vinduspartier, gjør at boligen blir interessant og leken. Boligen har tre soverom og hovedsoverommet har eget omkledningsrom og bad.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter.