Beslutningen er tatt og dere er klar til å bygge drømmehytta. Dette har dere drømt om i mange år, og nå er det endelig på tide å realisere drømmen. Neste steg blir å finne en hytteleverandør.

Hvordan finne riktig hytteleverandør?

Først og fremst må du finne ut av hva slags type hytte du vil ha, samt hvorvidt du vil bygge den selv eller la andre stå for jobben. Det er et stort utvalg av hytteleverandører og hytteprodusenter som produserer mange ulike typer hytter rundt omkring i landet.
Hva slags hyttetype er du? Foretrekker du tradisjonelle hytter eller de litt mer moderne? Vil du ha stor eller liten, med eller uten hems, på fjellet eller ved sjøen? Det er mange ting å ta stilling til, og de fleste har nok en klar formening om hva slags type hytte de ønsker seg. Når du har bestemt deg, begynner søket etter en seriøs hytteleverandør.

Gryningen hytteserie

Når kvalitet er viktig

Velger du ABChus som hytteleverandør, kan du føle deg trygg på at du får ei hytte som varer i mange, mange år. Her vil du kunne skape gode minner for hele familien i flere generasjoner.
ABChus produserer solide trehytter som egner seg godt til både fjellet og ved kysten. Vi har to serier, Gryningen (moderne) og Horisonten (tradisjonell og tidløs) som er designet for å passe i hele Norge. Begge seriene passer like godt til fjells som ved sjøen.
Alle hyttene har eget vaskerom med utgangsdør, samt utvendig sportsbod med plass til ski, ved og annet utstyr. De har praktiske, romslige løsninger med store, åpne fellesrom, store vinduer og godt med sengeplasser. Her er det mange muligheter til å nyte utsikt og utallige hyggestunder.

Praktisk bod, fra Gryningen hytteserie

Gode romløsninger og funksjonalitet har vært i fokus da disse hyttene ble tegnet, og arkitektene selv sier de har brukt egne erfaringer etter utallige hytteturer i utformingen av hytteseriene.
ABChus har vært husleverandør i mange år, og i 2021 tok vi steget ut som hytteleverandør. Vi produserer 250-300 boliger hvert år, og kan vise til lang og god erfaring med ferdighus når vi nå også tilbyr ferdighytter. Denne erfaringen har vært verdifull i prosessen for å finne den mest optimale måten å bygge hytter på.

Horisonten 77

Mye for pengene

En av de store fordelene med å velge ABChus som hytteleverandør, er at du får ei hytte som er solid og funksjonell. Hyttene produseres i elementer under tørre og fine forhold på fabrikk, før de kjøres ut og monteres på hyttetomta. Etter ca. en uke er hytta klar, og du kan begynne på inventaret.
Dette er en svært effektiv måte å bygge hytte. Selve byggeprosessen tar kortere tid enn ved tradisjonell bygging og det blir mindre avfall på byggeplassen – noe som igjen har en miljøgevinst med mindre miljøbelastning totalt. Hvis du allerede har en tomt, kan vi levere hytta på kort tid.
Ettersom hytta settes sammen av prefabrikerte elementer, kan du være sikker på at du får ei hytte uten «individuelle» feil og mangler. Den er tett der den skal være tett, og holder en god, moderne norsk byggestandard.

Hytteleverandør med ferdighytter

Vi leverer og monterer yttervegger og tak. Dette gir deg stor fleksibilitet til å tilpasse alt av inventar akkurat slik du vil ha det. Det eneste du må besørge selv er hyttetomt og fundamentering.
Her får du det beste av to verdener – ei hytte du kan bygge selv under trygge rammer og forutsetninger. Når yttervegger og tak er på plass, overtar du jobben og kan sette ditt særpreg på inventaret.

Drømmer du om en hytte ved sjøen? Ta en titt på hytta Horisonten

Bli med inn i hytta Horisonten 77

Ta kontakt for priser

I Gryningen-serien viser vi hytter i ulike størrelser med gjennomtenkte planløsninger, her ser du den mellomste hytta i serien.

Har du sett deg ut ei hytte du liker? Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål om pris og byggeprosessen.
Skrevet av: Enklere Valg
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Jannicke Valen og familien valgte ferdighus fra ABChus
Å bygge enebolig kan være en krevende og tøff prosess. Men da Jannicke Valen fant et rimelig ferdighus fra ABChus gikk prosessen raskt, og hun bor nå i drømmehuset på Nesodden!
Ferdighuset Wide utvendig
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
ABChus signeringskampanje mai juni juli 2023

Signeringskampanje!

Signer kontrakt med oss i perioden mai-juli 2023  og få RABATT på tilvalg til en verdi av hele 90.000kr*