God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om.

Hyttedrømmen

Etterspørselen etter hytter har aldri vært så stor som den er nå, derfor ønsker vi i ABChus tilby deg hytter og feriehus med stor glede. Enhver hyttedrøm er forskjellig og derfor vi har utviklet to prisgunstige hytteserier av topp kvalitet.
Vi har lagt stor vekt på gode, arealeffektive planløsninger for ulike familiers behov. Vi tilbyr tradisjonelle og moderne hytter, og hyttene passer både på fjellet og ved sjøen. Hyttene kan leveres i to typer konsepter; som byggesett
montert og byggesett montert inkludert materialpakke.
Les hyttemagasinet her

Hyttedrømmen

Hyttene er innredet av Stylist og interiørfotograf Franciska Munck-Johansen. Franciska er regnet som en av Norges største interiørinfluencere. Hun har blant annet vunnet Vixen Awards med tittelen Årets Interiør Influencer.

Franciska Munck-Johansen

Med bloggen Franciskas Vakre Verden og instagramprofilen @franciskasvakreverden inspirerer hun daglig mer enn 200 000 følgere. Hun har også skrevet en rekke interiørbøker, og hun er grunnlegger av Norsk Interiørskole. Sammen med Marianne Haga Kinder står hun bak Gullfjæren Interiør Awards.
«Når man er på hytta er det tid for å senke skuldrene, nyte livet og ha kvalitetstid sammen med venner og familie». «Jeg har ønsket å skape avslappende og stemningsfulle rom, som man virkelig har lyst til å være i», forteller Franciska. Jeg har valgt en rolig og naturlig fargepalett som harmonerer godt med omgivelsene. Naturtoner i grå, sort og brun er hentet fra fjellene og naturen rundt hyttene. Det mørke og lune treverket på gulv, tak og vegger skaper en fin ramme. Det er valgt myke taktile materialer som stimulerer sansene

Fjellhytta 77

Et rundt bor er en hyggelig samlingsplass for gode måltider, spill og kos.

Stuen i fjellhytte 77

Den store peisen er koselig å sitte rundt og det er mange gode sitteplasser, blant annet en daybed under det ene store vinduet i tillegg til sofagruppen. Lampene blir som et smykke i rommet og er med på å skaper liv og stemning.

På soverommet er det som i resten av hytta valgt en lun og behagelig fargepalett. Dette er en hytte man ikke har lyst til å forlate.

ABChus er kjent for sine populære ferdighus, og nå har de endelig også hytter! Hyttene passer både til fjellet og sjøen og kan lett tilpasses. Denne hytten er innredet for fjellet.
To ulike hyttetyper.
Denne og en flott designhytte som er designet av Vårdal Arkitekter. Snart er illustrasjonene klar til den andre også. Begge hyttene har høy takhøyde, åpen himling og mange gode og gjennomtenkte løsninger.

Vårdal fjellhytte

Vårmagasinet

Ønsker du å lese om våre mest populære husmodeler? Ta en titt i magasinet vi har laget her.
Klikk deg inn for å lese den digitale huskatalogen. Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
Stuen er hjemmets samlingspunkt. Det er her vi slapper av etter en lang dag, og her vi møtes med venner og familie. Stuen bør være et sted du trives og liker å være i. Med farger og interiør kan vi lage veldig ulike uttrykk. Her er samme stue i ferdighuset Arwen innredet i tre ulike stiler. Vi gir deg tipsene til hvordan du skaper stilen. 
Nelly tilpasset skråtomt
Dersom du drømmer om å bygge hus på tomten din, har du kanskje sett for deg at huset skal stå klart innen en viss tid. Før huset er nøkkelferdig, er det imidlertid mye som skal planlegges, fraktes, bygges og ferdigstilles. For mange er det store spørsmålet som følger: hvor lang tid tar det å bygge hus om du benytter deg av ferdighus? Her finner du svaret!
Uterom Adele skråtomt
Finnes det noe bedre enn deilig varme sommerdager og lange lyse sommerkvelder? Uteplassen er kanskje det viktigste rommet vårt, i hvert fall nå når vi har muligheten for å være mye ute. Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen.