Inspirerende huskatalog på hele 180 sider

image

Velkommen til vår inspirerende huskatalog på hele 180 sider - en verden av muligheter for alle som drømmer om å bygge sitt eget ferdighus. Enten du er en førstegangskjøper eller en erfaren boligeier, har vi et bredt utvalg av ferdighus som vil appellere til enhver smak og livsstil.

Huskatalog 2024

«Boligdrømmen» - smak litt på ordet, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslig stue. Våre ferdighus er designet ut ifra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for sin drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

Vi leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en fast pris. Alle våre boliger er komplett ved innflytting, og utgangspunktet for interiørvalgene er nøye valgt ut ved hjelp av dyktige interiørdesignere.

Vår huskatalog er en kilde til inspirasjon og veiledning. Bla gjennom sidene og la deg inspirere av ulike stilarter, design og moderne løsninger som presenteres. Fra moderne funkisboliger til husmodeller med mer tradisjonelle og klassiske uttrykk - vi har noe for enhver preferanse. Du kan lese katalogen digitalt via vår hjemmeside eller få den tilsendt i posten i løpet av 1-2 dager.

Kjernevirksomheten til ABChus er lav trehusbebyggelse av høy kvalitet. Dette oppnås gjennom produksjon av elementer på egen fabrikk, og montering av husene på byggeplass. Dette gir svært kort byggetid, og minimert risiko for feil og skader.

Kataloghus eller ferdighus - hva betyr det egentlig?

Noen kan kanskje tenke på et ferdighus som en bolig laget på samlebåndsprinsipp for de som ønsker å bygge hus. Men sannheten er langt fra det. Alle boliger fra huskatalogen, som vi bygger, har sine unike særpreg og er forskjellige fra sted til sted og fra familie til familie.

Et ferdighus er ikke et ferdig hus. Alle husene i vår huskatalog er tegnet av arkitekter. De ferdighusene vi tilbyr våre kunder er alle basert på erfaringene våre arkitekter har gjort i dialog med våre kunder, samt de hustrendene som beveger seg i markedet. Huskatalogen vår fungerer som et meget godt utgangspunkt for å starte prosessen med å bygge hus.

En kortere byggeprosess med et ferdighus er en av de store fordelene. Det meste er allerede prosjektert, noe som betyr at veien til en ny bolig blir mye kortere. Prosjekteringstiden blir drastisk forkortet, og man bygger videre på et allerede solid fundament. Å gjøre endringer på en bolig der arbeidstegningene allerede er utarbeidet tar betydelig mindre tid enn å begynne helt fra scratch.

En annen fordel med et kataloghus eller ferdighus er muligheten til å hente inspirasjon fra andre. Siden det er stor sannsynlighet for at huset fra huskatalogen har blitt bygget tidligere, kan du se på omtegnede varianter sammen med din lokale boligkonsulent. Ønsker du for eksempel en større versjon av en herskapelig Adele? Eller en mindre utgave av et funkishus som Arwen? Ønsker du å inkludere en integrert garasje eller kanskje en kjeller? Sjansen er stor for at det allerede finnes et hus som er tegnet med disse ønskene i tankene blant våre ferdighus.

En annen stor og viktig fordel med et kataloghus eller ferdighus er at man kan ha større forutsigbarhet når det kommer til prisen. Vi har priser på nettsiden, slik at du kan orientere deg allerede nå.

Se våre priser her! Et godt budsjett er viktig for å kunne starte prosessen med finansieringen. Det er likevel viktig å huske at man kan tilpasse huset innvendig med en rekke tilvalg.

Å ha kontroll på økonomien før, under og etter byggeprosessen er veldig viktig. Våre bligkonsulenter kan hjelpe deg med å lage et budsjett for boligprosjektet, slik at det blir en trygg og forutsigbar prosess.

Wide A fasade illustrasjon

Støpt plate inkludert i prisen

Vi leverer støpt plate, komplett bad med fliser og innredning (til og med toalettrullholderen er inkludert!», samt kjøkken med hvitevarer som standard i alle våre ferdighus. Vi har også Smarthus inkludert på alle våre kataloghus, med noen få unntak.

Vi i ABChus vil gjerne være med på å realisere dine drømmer med våre spennende ferdighus. Etter lang tids leting og spekulasjoner kan vi gjøre din husdrøm til virkelighet på tomten du har funnet. Ikke bare tilbyr vi ferdighus, men vi har også et dedikert team av erfarne fagfolk som vil veilede deg gjennom hele byggeprosessen. Har du en tomt, men vet ikke hvor du skal starte?

Bestill katalogen hjem i dag, og book en uforpliktende boligprat med en av våre boligkonsulenter som hjelper deg i gang!

NYHET! Tilvalgsbutikk


Skreddersy din fremtid! Besøk vår tilvalgsbutikk og se hvordan du kan tilpasse boligen din etter dine ønsker og behov. Trykk under for å begynne tilpasningen nå.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering