Wide A fasade illustrasjonWide A kjøkkenWide A stueWide A hovedsoverom med walk-in-closetPlantegning for Wide APlantegning for Wide AFasade for Wide AFasade for Wide AFasade for Wide AFasade for Wide AFasade for Wide AFasade for Wide AFasade for Wide A

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Wide A – et funkishus med stramme linjer og tydelige uttrykk

La deg inspirere av våre trendy funkisinspirerte hus. Her har vi Wide A i funkis-serien Wide. Huset har et lekkert visuelt uttrykk, og innvendig er familiens oppholdsrom i fokus. Dette er boligen for deg som ønsker et ferdighus utenom det vanlige. Et ferdighus du kan være stolt av å invitere gjester til og et hus du kan glede deg til å komme hjem til.

Rommene i huset har flere store vindusflater som gir rikelig med lys og luft inn, i tillegg leverer vi moderne kjøkkenløsninger som står i god stil til hustypen. 

Boligen har praktisk utgang fra vaskerom til hage og parkeringsplass via sportsbod. Med tilvalg kan man for eksempel få stor balkong med carport under og høyere vinduer i underetasje.

Denne boligen finnes i flere varianter: Wide og Wide tilpasset skråtomt. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for mer informasjon.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødvendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Tiltrekkes du av det funksjonelle, rene og moderne? Da er kanskje et funkishus den hustypen du har øverst på ønskelisten din. I Norge har funkisstilen for lengst blitt en sentral del av arkitekturen, og preger i dag mange tomter i det ganske land.