BK Bygg satser på ferdighus

image

Stolt forhandler av ABChus. BK Bygg i Tananger satser nå i ferdighusmarkedet i Stavanger og på Nord-Jæren. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet er opptil 5-6 hus årlig på sikt.

Prognosesenterets Boligbarometer viser at det er et underskudd i antall igangsatte boligbyggeprosjekter, og det estimerte boligbehovet i Rogaland den neste 5 årene. BK Bygg tror et velprøvd boligkonsept og en effektiv byggeprosess vil gi en klar konkurransefordel når de nå velger ABChus som sin leverandør i Stavangerområdet.

─ ABChus har et unikt og sterkt konsept, som gjør at vi kan levere nøkkelferdige hus og hytter med svært høy standard, til en gunstig pris og på svært kort tid. Dette gjør også at vi som selskap får et bredere tilbud, og blir en mer komplett boligleverandør, sier daglig leder BK Bygg, Helge Harbo.

Vil bidra til lokal verdiskaping

Som ABChus forhandler er BK Bygg ansvarlig for å ferdigstille boligen eller hytten etter kundens ønsker og i henhold til ABChus høye standard. Dette inkluderer å engasjere og prosjektstyre lokale underleverandører som maskinentreprenører, elektrikere og rørleggere.

─ Vi er opptatt av lokalt næringsliv og av å benytte lokale underleverandører så ofte det lar seg gjøre. Derfor har vi sterk tro på at avtalen ikke bare vil være bra for oss og ABChus, men at vi også kan bidra til økt verdiskapning i hele den lokale verdikjeden, sier Harbo.

Forhandler BK Bygg

Lokal etterspørsel

ABChus' egne beregninger viser at markedet i Rogaland har et uutnyttet potensial, og tror på rask vekst i samarbeid med BK Bygg. På sikt anslås det at det vil kunne bygges rundt 5-6 boliger og hytter årlig. Etter hvert er målet ytterligere vekst.

─ Vi har allerede mange henvendelser fra boligsøkende kunder i Stavangerområdet og på Nord-Jæren. Samarbeidet med BK Bygg vil gjøre det mulig å utløse potensialet i markedet. Beregningene som ligger til grunn for avtalen er nøkterne, og vi har tro på at vi sammen kan ta betydelige markedsandeler i regionen, sier forhandlersjef i ABChus, Magnar Sandersen.

Velprøvd konsept

ABChus tilbyr ulike husmodeller til faste priser, med alt kundene trenger inkludert. Standardisering bidrar til at boligene kan bygges raskt, og i praksis at et hus kan være innflyttingsklart i løpet av 4-6 måneder. Konseptet og standardiseringen er også viktig får å kunne levere høy kvalitet til lav pris. For kundene betyr det høy valgfrihet og trygghet.

─ BK Bygg får tilgang til et velprøvd og solid konsept, og vi har tro på at det raskt vil gi dem konkurransefordeler. Men først og fremst vil det gi kundene i regionen et langt bedre boligtilbud, sier Sandersen.

Om BK Bygg
BK Bygg ble etablert i 2004 og består i dag av litt over 30 ansatte med lang og bred erfaring fra byggebransjen i Rogaland. Selskapet utfører alt innen totalentrepriser på både nybygg og fasaderehabilitering. Selskapet omsatte i 2020 for nesten 75 millioner. Selskapet har også egen tomteportefølje og har levert mange vellykkede boligprosjekter i regionen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Helge Harbo, daglig leder BK Bygg
Tlf. 474 65 878 eller e-post helge@bkbygg.no

Magnar Sandersen, forhandlersjef ABChus AS
Tlf. 415 66 406 eller e-post magnar.sandersen@abchus.no

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering