5 tips for bedre søvn!

image

Søvn er viktig for oss alle, og i forbindelse med den internasjonale søvndagen har vi kommet med 5 gode tips til hvordan du kan sove bedre!

En god natts søvn bidrar til at vi kan prestere bedre i hverdagen. Vi får et sterkere immunforsvar og kroppen fungerer bedre på både jobb, skole og hverdagsaktiviteter.

Tips 1: 

Bruk gjerne gode, lune farger på soverommet. Et utdrag av våre favoritter er Lady Daydream: Adventure er også fantastisk på soverom, samt Hipster Brown.

Tips 2: 

Vær tøff og mal gjerne taket for å skape en lunere stemning på soverommet ditt. Dette gir en «hulefølelse» og gjør at du sover bedre!

Tips 3: 

Optimer gjerne soverommet med puter, gardiner, deilig sengesett og et stort mykt teppe under sengen som rammer inn rommet. 

Tips 4:

Senk temperaturen på rommet. Forskning viser at soverommet bør ha en litt lavere temperatur enn ellers i huset. Mellom 16-19 grader skal visst være den mest optimale sovetemperaturen for en god natts søvn.  

Tips 5: 

Sørg for god utlufting både morgen og kveld, dette kan gi bedre søvn! En god huskeregel er å lufte soverommet, samt dyner og puter hver dag for et bedre inneklima på soverommet.

Hovedsoverom i husmodellen Nelly tilpasset skråtomt fra ABChus

Sov godt i et ABChus

I alle våre husmodeller har vi soverom med behagelige og lune farger. Dette gir deg rom for å innrede rommet på den måten du selv ønsker. Som nevnt i et av tipsene kan du tilføre soverommet ditt deilige puter, lange lystette gardiner – gjerne festet i taket, et mykt sengesett og et stort behagelig teppe under sengen. 

Flere av soverommene i husene vi leverer har også svært god romløsning og plassering i huset. Hvem ønsker vel ikke å ha plass til både nattbord, garderobe og kanskje et sminkebord på soverommet? Et ekstra pluss må være at badet stort sett ligger vegg i vegg med hovedsoverommet i alle hus. Ønsker du å se nærmere på husmodellene vi leverer, kan du laste ned huskatalogen her!

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering