Ett soverom – tre stiler

image

Soverommet er det første du ser hver morgen, og det siste du ser før du legger deg. Det er derfor viktig å skape et rom som du virkelig vil trives i. Ikke tenk så mye på hva som er trendy eller hva «alle» andre gjør. Innred med stilen du liker best. Her har vi innredet samme soverom i tre ulike stiler, og vi gir deg de beste tipsene til å skape stilen. Soverommet finner du i ferdighuset Arwen. 

Lyst og nordisk

Den lyse nordiske stilen, er perfekt for deg som liker å våkne med følelsen av solskinn i rommet. Kombinasjonen av lyse nyanser og varmt, lyst treverk gir en myk og behagelig stil som passer godt til nordiske hjem. Med en lys stemning, farger fra naturen og enkle utvalgte møbler får du en følelse av ekthet og ro.

Soverommet i funkishuset Arwen - ABChus

Slik skaper du stilen

Det viktigste for denne stilen er den lyse fargepaletten. En lys varm beige på vegger og tak vil ofte være et bedre valg enn helt hvit. Det kan bli litt kaldt. Men du kan også velge en varm off-white. Lyse gardiner som både gir et lett uttrykk når de er trukket fra, men som samtidig kan mørklegge rommet om man ønsker det, vil være et godt valg.

Velg møbler i lys nordisk stil. Naturmaterialer som lyst tre og rotting passer godt til stilen. Gå for enkle rene linjer i stedet for utskjæringer og ornamenter. Her er det valgt lyse spiler som sengegavl. Det er med på å understreke stilen. Et mykt lyst teppe passer også godt til stilen og vil være godt å sette føttene på når man starter dagen.

Naturlig og kontinentalt

Den naturlige stilen passer ekstra godt på soverommet. Det føles godt å omgi seg med naturmaterialer, og den dempede, litt mørkere fargepaletten, er med på å gi ro og harmoni. Dette soverommet er inspirert av eksklusive små boutique hotell i middelhavsområdet. Det har en internasjonal følelse over seg, samtidig som det passer godt til våre nordiske hjem. Se mer av ferdighusene vi leverer her.

Soverommet i funkishuset Arwen - ABChus

Slik skaper du stilen

Kalkmaling i beigetoner, gir den rette middelhavs-stemingen. Mal gjerne både vegger og tak. Sengegavlen i mørk valnøtt, er et viktig element, som virkelig løfter rommet. Den gir assosiasjoner til gamle eksklusive bygårder i Palma. Det store buede speilet er også et fint objekt som tilfører avslappet eleganse og myker opp rommet med den buede formen.

Naturmaterialer er et must. Lin, bomull, skinn, gammelt treverk etc. er med på å skape stilen. Gardinene som går fra gulv til tak, understreker hotellstilen. Store pampas-strå og organiske bambus-lamper passer godt inn.

Mørkt og maskulint

Dette soverommet har en egen ro og varme. De mørke nyansene gjør at man automatisk senker pulsen og det gjør det enkelt å finne roen. Mange kunne ikke tenke seg noe annet enn et mørkt soverom. Hvis du er en av dem, er dette soverommet for deg.

Soverommet i funkishuset Arwen - ABChus

Slik skaper du stilen

Velg mørke nyanser på tak og vegger. Mange er redde for å male taket, men særlig på soverommet vil det gi en flott effekt. Tenk bare hvor annerledes dette rommet hadde vært med hvitt tak. Det passer også godt med et lunt mørkt teppe på store deler av gulvet.

Mørke gardiner som går fra gulv til tak gjør rommet mer eksklusivt, og gjør det samtidig enkelt å mørklegge rommet. Tapetet er et spennende element som er med på å løfte rommet. Gjør gjerne litt ekstra ut av sengen. Et stort flott sengeteppe og mange puter understreker den eksklusive hotell-stilen. En god lenestol skaper hygge og er et fint grafisk element som er med på å tilføre rundere former. Store statement-lamper er prikken over i-en.

Arwen utvendig bilder

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Artikkelen er skrevet av Franciskasvakreverden.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering