Klassiske og tidløse Zara

image

Husmodellen Zara er et av våre klassiske ferdighus med liggende bekledning, saltak og vinduer med sprosser. Huset har et klassisk og tidløst design og innvendig finner du tre romslige soverom, to baderom og stue kombinert med et flott kjøkken, med andre ord – midt i blinken for en familie på fire.

De klassiske hustypene omtales gjerne som tradisjonelle hus, noe som forteller oss at de er bygget med en utforming som har vært vanlig i Norge i lang tid. Ferdighuset Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell og klassisk bolig.

Zara har en god planløsning som er arealeffektiv og godt utnyttet. I første etasje finner en romslig gang, vaskerom med tilknytning til sportsbod og utgangsdør, et bad og en stor, åpen kjøkkenløsning tilknyttet stue.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet gir kundene våre et betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset. Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør som produserer kvalitetsprodukter med lang levetid. Her har kunden valgt fronten "Star".

I andre etasje finner vi boligens tre soverom: To mindre soverom og ett større med mulighet for omkledningsrom eller oppbevaring. Her har det også et romslig bad og en loftstue med utgang til veranda. Med vår fleksible alternative planløsning kan du få et ekstra soverom i etasjen.

Se 3D-visning av boligen

Å se husmodellen i 3D er et godt hjelpemiddel når du planlegger å bygge hus. Du kan enkelt visualisere og få følelsen av planløsningen. I tillegg kan du bruke måleverktøyet for enkelt å måle vegger og avstander i rommet.

Dører fra Harmonie og trapp fra Trapperingen

Dører blir levert av Harmonie, mens Trapperingen leverer trapp. Her vist med eiketrinn som tilvalg.

Ferdighus til fast pris

Er Zara huset for deg?, ønsker du kanskje å vite mer om akkurat denne husmodellen. Huset måler 143 kvadratmeter fordelt over to etasjer.

Ønsker du et ekstra soverom? Vi har en alternativ planløsning som gir deg et fjerde soverom, uten at det går på bekostning av arealet på loftstua.

Vi har tatt utgangspunkt i kundetilbakemeldinger når vi designer våre ferdighus. Tilbakemeldingene er kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan man bygger best og mest mulig effektivt. Resultatet er forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for flere stadier i livet.

Flere interiørkonsulenter har vært involvert i valg av farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom, hvor trender og kvalitet har blitt vektlagt. Hos oss kan du velge å bygge etter standard eller du kan gjøre en rekke tilvalg tilpasset dine ønsker.

Visste du at? vi leverer Smartus som standard i våre ferdighus. Les mer om Smarthus her.

Hva er inkludert i vår faste pris?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Smarthus; styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren via smarthusappen
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Trapp fra Trapperingen
  • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske til huset er samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert

Se prislisten på våre ferdighus her.

Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi tilbyr også gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom. Under ser du en oversikt over noe av det som er inkludert i vår standardleveranse.

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering