Se flere av våre øvrige priser her https://abchus.no/ferdighus-priser/

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig

Husmodellen Zara er et av våre tradisjonelle ferdighus med liggende bekledning og vinduer med sprosser. Huset har et klassisk og tidløst design og innvendig finner du tre romslige soverom, to baderom og stue kombinert med et flott kjøkken, med andre ord – midt i blinken for en familie på fire.

Terrassedøren i første etasje knytter raskt stue og kjøkken til hage og natur og i samme etasje finner du også et vaskerom med egen dør ut til hagen. I andre etasje ligger soverommene og et stort bad med varmekabler og trendy fliser. Husets loftstue er luftig med egen utgang til balkongen i andre etasje.

Se digital visning av boligen her: Zara

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus  

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Husdrømmen er snart en realitet for Christina Solvang Holterhuset og Rolf Erling Holterhuset på Flateby. Artikkelen er hentet og lånt fra lokalavisen Enebakk Avis.