Arwen er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk-in garderobe. Ønsker du å vite mer om våre nøkkelferdige hus?
Et stort pluss med dette funkishuset er den deilige, lune verandaen i 2.etasje. Her er det rom for lune kvelder sammen med hele familien. Husmodellen Arwen kan du også få på både skrå tomt, flat tomt, med carport eller uten carport. Dette er et ferdighus med hele fem soverom.

I husmodellen Arwen for flat tomt er det også muligheter for å få hele 5 soverom

Arwen andre etasje

Funkis ferdighus med uteleidedel

I Arwen på skrå tomt er det mulighet for utleiedel eller praktikantdel. Denne delen av boligen kan også være praktisk for ungdommen som kan benytte denne til egen leilighet, eller kjellerstue for vennebesøk.

Planløsning - Arwen A første etasje med praktikantdel

Planløsning - Arwen A andre etasje

Under kan du se prisen på funkishuset Arwen tilpasset skrå tomt.

Boligen har en åpen og luftig planløsning

Vi ønsker deg velkommen opp i hovedetasjen hvor planløsningen er åpen og luftig. Her ligger stuedelen i nær tilknytning til både spisestue, kjøkken og utgang til egen veranda. Hovedetasjen består også av hovedsoverom med eget baderom og walk-in-garderobe. Vi vet mange drømmer om sin helt egen sone i huset, og det får man virkelig i denne funkisboligen.

Illustrasjon av Arwen kjøkken fra Drømmekjøkkenet , tilsvarende kjøkken kan leveres som tilvalg

Flere drømmer om sin egen sone med walk-in-garderobe og eget bad

Vårt konsept

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.
I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg.

Vi jobber med moodboard for boligen Arwen, og la deg inspirere

Hva er inkludert i leveransen?

 • Smarthus
 • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
 • Hvitevarer fra Siemens
 • Parkett i begge etasjer
 • Trapp fra Trapperingen
 • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
 • Flislagte bad - varmekabler på baderom og entré
 • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske til huset er samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
 • Gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten
 • Støpt plate / grunnmur er inkludert
 • Vi har kort byggetid!
Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi tilbyr også gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.

Prosjekt Arwen

Fra eplehage til romslig tomt og funiskhus! Vi er glad for at vi får være med i hele prosessen sammen med vår kunde på Romerike, vi skal følge deres prosjekt fra start til slutt. Så følg med!
Abchus
AbchusAbchus
Ønsker du å lese mer om prosjektet kan du følge med på våre sosiale medier.

Les den inspirerende huskatalogen på hele 164 sider

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Jannicke Valen og familien valgte ferdighus fra ABChus
Å bygge enebolig kan være en krevende og tøff prosess. Men da Jannicke Valen fant et rimelig ferdighus fra ABChus gikk prosessen raskt, og hun bor nå i drømmehuset på Nesodden!
Ferdighuset Wide utvendig
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
ABChus signeringskampanje mai juni juli 2023

Signeringskampanje!

Signer kontrakt med oss i perioden mai-juli 2023  og få RABATT på tilvalg til en verdi av hele 90.000kr*