Arwen er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk-in garderobe. Ønsker du å vite mer om våre nøkkelferdige hus?
Et stort pluss med dette funkishuset er den deilige, lune verandaen i 2.etasje. Her er det rom for lune kvelder sammen med hele familien. Husmodellen Arwen kan du også få på både skrå tomt, flat tomt, med carport eller uten carport. Dette er et ferdighus med hele fem soverom.

I husmodellen Arwen for flat tomt er det også muligheter for å få hele 5 soverom

Funkis ferdighus med uteleidedel

I Arwen på skrå tomt er det mulighet for utleiedel eller praktikantdel. Denne delen av boligen kan også være praktisk for ungdommen som kan benytte denne til egen leilighet, eller kjellerstue for vennebesøk.

Planløsning - Arwen for skråtomt, hovedetasje

Planløsning - Arwen for skråtomt, underetasje med praktikantdel

Under kan du se prisen på funkishuset Arwen tilpasset skrå tomt.

Boligen har en åpen og luftig planløsning

Vi ønsker deg velkommen opp i hovedetasjen hvor planløsningen er åpen og luftig. Her ligger stuedelen i nær tilknytning til både spisestue, kjøkken og utgang til egen veranda. Hovedetasjen består også av hovedsoverom med eget baderom og walkin-closet. Vi vet mange drømmer om sin helt egen sone i huset, og det får man virkelig i denne funkisboligen.

Flere drømmer om sin egen sone med walkin-closet og eget bad

Vårt konsept

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.
I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg.

Vi jobber med moodboard for boligen Arwen, og la deg inspirere

Hva er inkludert i leveransen?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Smarthus; styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren via smarthusappen
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske til huset er samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert
Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi tilbyr også gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.
Se prislisten på våre ferdighus her

Prosjekt Arwen

Fra eplehage til romslig tomt og funiskhus! Vi er glad for at vi får være med i hele prosessen sammen med vår kunde på Romerike, vi skal følge deres prosjekt fra start til slutt. Så følg med!
Abchus
AbchusAbchus
Ønsker du å lese mer om prosjektet kan du følge med på våre sosiale medier.

Les den inspirerende huskatalogen på hele 196 sider

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Vår nye huskatalog for 2020 er endelig her! Du får 196 sider med inspirasjon og fakta til deg som drømmer om å bygge hus. Her finner du eneboliger, flermannsboliger og boliger til skrå tomt!

Relaterte artikler

Luna hjemmekontor
Hjemmekontor har blitt den nye normalen for mange av dem som ikke er avhengig av fysisk oppmøte på arbeidsplassen. Og selv om vi begynner å se lyset i enden av korona-tunellen, er det mye som tyder på at måten vi reiser og jobber på kommer til å forandre seg for alltid. Trolig kommer flere til å jobbe mer hjemmefra enn tidligere – både fordi det er mer effektivt, mer fleksibelt og bidrar til mindre reising og utslipp.
Hyttemagasinet
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om.
Fjellhytte_ABChytta
God mat, hygge med venner og familie, slalåm og langrenn er ord mange forbinder med en fin helg på hytta. Endelig lanserer vi våre egne hytter og dette konseptet har vi lenge gledet oss til å fortelle dere om!