Månedens bolig: Funkishuset Arwen

image

Arwen er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk-in garderobe. Ønsker du å vite mer om våre nøkkelferdige hus?

Et stort pluss med dette funkishuset er den deilige, lune verandaen i 2.etasje. Her er det rom for lune kvelder sammen med hele familien. Husmodellen Arwen kan du også få på både skrå tomt, flat tomt, med carport eller uten carport. Dette er et ferdighus med hele fem soverom.

Møbelplan Arwen_hovedetasje
Møbelplan Arwen_2.etasje
Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil

Funkis ferdighus med uteleidedel

I Arwen på skrå tomt er det mulighet for utleiedel eller praktikantdel. Denne delen av boligen kan også være praktisk for ungdommen som kan benytte denne til egen leilighet, eller kjellerstue for vennebesøk.

Møbelplan Arwen A_hovedetasje
Møbelplan Arwen A_2.etasje

Under kan du se prisen på funkishuset Arwen tilpasset skrå tomt.

Vi ønsker deg velkommen opp i hovedetasjen hvor planløsningen er åpen og luftig. Her ligger stuedelen i nær tilknytning til både spisestue, kjøkken og utgang til egen veranda. Hovedetasjen består også av hovedsoverom med eget baderom og walk-in-garderobe. Vi vet mange drømmer om sin helt egen sone i huset, og det får man virkelig i denne funkisboligen.

Kjøkkenet i funkishuset Arwen
Soverommet i funkishuset Arwen - ABChus

Vårt konsept

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg.

Moodboard kjøkken ABChus

Hva er inkludert i leveransen?

 • Smarthus
 • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
 • Hvitevarer fra Siemens
 • Parkett i begge etasjer
 • Trapp fra Trapperingen
 • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
 • Flislagte bad - varmekabler på baderom og entré
 • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske til huset er samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
 • Gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten
 • Støpt plate / grunnmur er inkludert
 • Vi har kort byggetid!

Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi tilbyr også gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.

Se prislisten på våre ferdighus her.

Prosjekt Arwen

Fra eplehage til romslig tomt og funiskhus! Vi er glad for at vi får være med i hele prosessen sammen med vår kunde på Romerike, vi skal følge deres prosjekt fra start til slutt. Så følg med!

Ønsker du å lese mer om prosjektet kan du følge med på våre sosiale medier.

ABChus huskatalog med kattene miro og mira

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering