image
image

Funkishus

Ønsker du å bygge et moderne funkishus?

Vi har flere alternative ferdighus i denne kategorien. Alle våre hus er designet av dyktige arkitekter hvor det er gjennomtenkte løsninger med fokus på funksjonalitet. I dag er begrepet «funkishus» veldig innarbeidet i det norske språket, og brukes gjerne om alle boliger som preges av rene og enkle linjer. Da er kanskje et funkishus den hustypen du har øverst på ønskelisten din. Les mer om funkishus her.

Byggestilen på våre ferdighus funkishus, byr på mange muligheter når det kommer til uttrykk, planløsninger og form. Her er noen av kjennetegnene på et typisk funkishus etter dagens standard:

 • Flatt eller skråstilt pulttak
 • Store vindusflater
 • Rette linjer
 • Minimalistisk fasade
Sorter etter:
Filtrer etter:
  Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil
  Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil

  Meld meg på nyhetsbrev!

  Gjør som 10.000 andre personer i jakt på sitt nye drømmehus. Få nyheter direkte i innboksen.

  Spørsmål og svar

  Her kan du finne de mest stilte spørsmålene. Om du ikke finner svar her så kan du alltids starte opp en chat eller sende e-post direkte till ditt nærmeste kontor.

  Drømmekjøkkenet

  Hva kan man velge som tilvalg?
  Tilvalgene du kan velge mellom er blant annet kjøkkenfronter, håndtak, benkeplate og hvitevarer.
  Hvem er deres samarbeidspartner på kjøkken?
  Vi er stolt forhandler av Drømmekjøkkenet sine kjøkken. Siemens leverer alle hvitevarene i våre boliger, både som standard og som tilvalg.

  Funkishus

  Er det mulig å få glassrekkverk?
  Vi leverer glassrekkverk som tilvalg til flere av våre boliger.
  Er det mulig å få stående kledning på huset?
  Alle våre funkishus leveres med liggende kledning. Det er dessverre ikke mulig å bestille stående kledning på boligene våre.
  Hva kjennetegner et funkishus?
  Alle funkishus vil som regel ha rene og enkle linjer og flater, sammenlignet med tradisjonelle hus. Byggestilen byr på mange muligheter når det kommer til uttrykk, planløsninger og form. Her er noen av kjennetegnene på et typisk funkishus etter dagens standard:

  - Flatt eller skråstilt pulttak
  - Store vindusflater
  - Rette linjer
  - Minimalistisk fasade Til sammenligning vil mange tradisjonelle hus gjerne preges av ornamenter, skråtak, takstein, vinduer med ark og flere detaljer.
  Hvor mye koster et lite funkishus?
  Vi kan nevne Arwen som er et av våre minste funkishus. Klikk deg inn her å ser du prisen /ferdighus/funkishus/arwen/ eller du kan se her i prislisten /ferdighus-priser/
  Hvor store funkishus leverer dere?
  Våre funkishus er fra 142 kvm – 186 kvm. Klikk her for å se våre funkishus.
  Kan man få funkishus med flatt tak?
  Vi leverer dessverre ikke funkishus med flatt tak, men vi leverer pulttak på flere av boligene våre.
  Kan man få funkishus med takterrasse?
  Vi i ABChus leverer ikke hus med takterrasse. Vi har flere forskjellige terrassetyper og balkongløsninger på de ulike modellene. Klikk her for å se hvilke løsninger funkishusene har.
  Kan man få funkishus med utleiedel?
  Ja, vi leverer flere husmodeller med utleiedel i ulike utførelser og størrelser. Klikk her for å se hvilke ferdighus du kan få med utleiedel.
  Kan man få garasje integrert i huset?
  Ja, noen av våre boliger leveres med garasje integrert i boligen. Klikk her for å se ulike funkishus med garasje.

  Priser

  Har dere en prisliste?
  Vi har en prisliste for alle våre ferdighus. For å få denne tilsendt må du legge igjen epostadressen din her. Prisene kan du også se på vår hjemmeside;  /ferdighus-priser/

  Smarthus

  Hva er inkludert i mitt Smarthus?
  Via Smarthusappen kan du styre både varme, lys, luftkvalitet og dørlås. Dette gir deg full oversikt og kontroll over din bolig vet et tasteklikk.
  Hvor finner jeg mer informasjon om mitt Smarthus?
  Finner du ikke den informasjonen du leter etter på denne siden kan du sende oss en mail på post@abchus.no eller besøke www.kardia.no

  Våre husmodeller

  Har dere en prisliste?
  Vi har en prisliste for alle våre ferdighus. For å få denne tilsendt må du legge igjen epostadressen din her. Prisene kan du også se på vår hjemmeside;  /ferdighus-priser/