Pris Øst: Nøkkelferdig fra 4.462.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 4.602.000 kr inkl. mva
Pris Midt: Nøkkelferdig fra 4.583.000 kr inkl. mva

Arwen for skrå tomt er boligen for deg når du ønsker god plass, rette linjer og en praktisk praktikantdel.

Dette er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk in garderobe. Et ekstra pluss med denne boligen er den deilige, lune verandaen i 2.etasje. Her er det rom for sene høstkvelder sammen med hele familien.

Den åpne planløsningen gir mulighet for gode samtaler, uansett hvor i huset du befinner deg. I 1.etasje finner du to soverom til barna, et praktisk kontor og vaskerom på hele 8,3 kvadratmeter. I tillegg består denne boligen av en praktikantdel med eget bad som kan være til stor fordel når barna i huset blir større.

Husmodellen Arwen finnes også for flat tomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
De siste årene har funkishus, ofte bare kalt funkis, blitt stadig mer populært her til lands. Det er som om funkis-bølgen skyller over oss. Nå er det til og med mulig å bygge funkis som modulhus, noe som var helt utenkelig da funksjonalismen var på høyden av sin popularitet i mellomkrigstiden.
blogg
Starten på en husprosess er som regel preget av mange drømmer og store planer. Så slår realiteten inn, først og fremst i form av at du skal ha nok penger til å betale for alle drømmene.