Arwen tilpasset skrå tomtStuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stilStuen i Arwen - lyst og nordisk stilStuen i husmodellen Atwen - Naturlig og kontinentaltKjøkkenet i funkishuset ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusPlantegning for Arwen for skrå tomtPlantegning for Arwen for skrå tomtFasade for Arwen for skrå tomtFasade for Arwen for skrå tomtFasade for Arwen for skrå tomtFasade for Arwen for skrå tomt

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Arwen for skrå tomt er boligen for deg når du ønsker god plass, rette linjer og en praktisk praktikantdel.

Dette er et funkishus hvor oppholdsrommene er i andre etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk-in garderobe. Et ekstra pluss med denne boligen er den deilige, lune verandaen i andre etasje. Her er det rom for sene høstkvelder sammen med hele familien.

Den åpne planløsningen gir mulighet for gode samtaler, uansett hvor i huset du befinner deg. I første etasje finner du to soverom til barna, et praktisk kontor og vaskerom på hele 8,3 kvadratmeter. I tillegg består denne boligen av en praktikantdel med eget bad som kan være til stor fordel når barna i huset blir større.

Husmodellen Arwen finnes også for flat tomt: Arwen med fem soverom, Arwen A med utleiemuligheter og Arwen B med carport.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
De siste årene har funkishus, ofte bare kalt funkis, blitt stadig mer populært her til lands. Det er som om funkis-bølgen skyller over oss. Nå er det til og med mulig å bygge funkis som modulhus, noe som var helt utenkelig da funksjonalismen var på høyden av sin popularitet i mellomkrigstiden.
blogg
Starten på en husprosess er som regel preget av mange drømmer og store planer. Så slår realiteten inn, først og fremst i form av at du skal ha nok penger til å betale for alle drømmene.