Ønsker du luksus og velvære er Adele LUX boligen for deg. Husets hjerte og store samlingspunkt er det romslige kjøkkenet med tilhørende grovkjøkken. Herfra er det egen dør ut til hage for lett tilgang til din kjøkkenhage eller drivhus. 
Med fem soverom, store stuer og oppholdsrom, får du den plassen du trenger i mange år fremover. I dag er det kanskje barne- og ungdomsrom du ser etter, om noen år er det barnebarn som kan glede seg til overnatting. 
Ønsker du trimrom med muligheter for badstue og egen spaavdeling er dette boligen for deg. Her kan du senke skuldrene og hente energi etter lange dager. Badstue leveres som tilvalg.

Boligen er på hele 375 kvadratmeter og har store vindusflater

Den herskapelige boligen har et tradisjonelt utseende, med valmet tak og en attraktiv planløsning. Huset er på hele 375 kvadratmeter og er komplett med fem soverom, fem bad, kjøkken med grovkjøkken, vaskerom og åpen stueløsning. I tillegg er det også garasje inkludert i huset. Rett og slett alt du kunne tenke deg.

Arkitekten om nyheten

Adele LUX er en flott, herskapelig bolig som er en utvidelse av Adele som vi har hatt i vårt sortiment lenge. Dette er en bolig du kan drømme deg bort i! Adele LUX har virkelig alt du måtte ønske deg.

-Anne Britt Kristiansen, Arkitekt

Adele LUX har en stor og romslig spisestue

Se den store, deilige spisestuen. Her er det god plass til å samle hele storfamilien til både middag og hyggelige lag. Ønsker du å innrede med langbord eller et stort, rundt bord er det plass til dette her. Spisestuen ligger i direkte tilknytning til kjøkkendelen og stuen.

Boligen har en svært praktisk planløsning med store rom slik at du kan innrede slik du selv ønsker

Boligen består av store rom for en hver smak. Hva med å innrede til et praktisk hjemmekontor? Her har du også egen dør ut, slik at kunder eller besøkende enkelt kan komme inn til deg på kontoret. Ta en titt på planløsningen i 1.etasje.

Hovedsoverommet har eget baderom og walkin-garderobe, samt utgang til hagen

Ønsker du en sone hvor du kan trekke deg tilbake i ro og fred er dette soverommet for deg. Her får du ditt egne friområde med et romslig bad, walkin-garderobe og doble balkongdører med direkte utgang til hagen.

Ønsker du en mindre bolig?

Ønsker du en noe mindre bolig leverer vi husmodellen Adele for både skråtomt og flattomt.

Ønsker du en mindre bolig, og se og oppleve husmodellen Adele? Se husmodellen i 3D på vår hjemmeside, og prat med boligkonsulentene våre! Vi tilbyr uforpliktende møter ved alle avdelingskontorene, samt digitale møter.
Vi i ABChus har egne tekniske tegnere og boligkonsulenter som bistår deg med både gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten. Dette for at vi kan kartlegge, samt vise deg akkurat hvordan det vil bli på eiendommen din.

3D-visning av boligen

Å se husmodellen i 3D er til god hjelp for oss som planlegger å bygge hus. Du får enkelt en følelse av både planløsningen og romfølelsen - og et ekstra stort pluss er måleverktøyet som gjør at man enkelt kan måle vegger og avstand i rommet.

-Kunde 

Moderne og trendy kjøkken

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet gir kundene våre et betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør som produserer kvalitetsprodukter med lang levetid.

Kjøkkenet i Adele LUX er et trendy kjøkken levert av Drømmekjøkkenet

Kjøkkenet i luksusboligen Adele LUX er et stort og praktisk kjøkken med god lagringsplass, og tilhørende grovkjøkken, herfra er det egen dør ut til hage for lett tilgang til din egen kjøkkenhage eller drivhus. Kjøkkenet som er vist på bildene er kjøkkenet "Stil" i trendy grønn-grå farge. Dette er et stilrent og moderne kjøkken som passer godt inn i de aller fleste boliger. Kjøkkenet leveres som tilvalg.

Hva er inkludert i prisen?

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

Boligen har flere romslige stuer, som du kan innrede akkurat slik du vil

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg.

Hva er inkludert i leveransen?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert
Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi har tekniske tegnere som også tilbyr gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.
Se prislisten på våre ferdighus her
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.

Les den inspirerende huskatalogen på hele 220 sider

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Stuen i husmodellen Nelly
I Hokksund rett utenfor Drammen bor Madeleine og Daniel med sine tre jenter på alderen 2,5, 7 og 10 år. Her har familien bygget husmodellen Nelly et steinkast unna familiegården til Madeleine, og nå ønsker de oss velkommen inn!
null
Stolt forhandler av ABChus. BK Bygg i Tananger satser nå i ferdighusmarkedet i Stavanger og på Nord-Jæren. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet er opptil 5-6 hus årlig på sikt.
Gryningen 128
Vi nordmenn er hyttefolk. Hyttefolk som elsker naturen. Og fjellet. Særlig på vinteren. Drømmer du, som mange andre, om hyttekos rundt peisen, god mat og hyggelig lag? For deg som skal bygge fjellhytte er det et par ting å tenke gjennom før du er helt der. Målet er å få en hytte som utnytter de beste sidene av tomta slik at du for eksempel får de solforholdene du ønsker deg.