Ønsker du luksus og velvære er Adele LUX boligen for deg. Husets hjerte og store samlingspunkt er det romslige kjøkkenet med tilhørende grovkjøkken. Herfra er det egen dør ut til hage for lett tilgang til din kjøkkenhage eller drivhus. 
Med fem soverom, store stuer og oppholdsrom, får du den plassen du trenger i mange år fremover. I dag er det kanskje barne- og ungdomsrom du ser etter, om noen år er det barnebarn som kan glede seg til overnatting. 
Ønsker du trimrom med muligheter for badstue og egen spaavdeling er dette boligen for deg. Her kan du senke skuldrene og hente energi etter lange dager. Badstue leveres som tilvalg.

Boligen er på hele 375 kvadratmeter og har store vindusflater

Den herskapelige boligen har et tradisjonelt utseende, med valmet tak og en attraktiv planløsning. Huset er på hele 375 kvadratmeter og er komplett med fem soverom, fem bad, kjøkken med grovkjøkken, vaskerom og åpen stueløsning. I tillegg er det også garasje inkludert i huset. Rett og slett alt du kunne tenke deg.

Arkitekten om nyheten

Adele LUX er en flott, herskapelig bolig som er en utvidelse av Adele som vi har hatt i vårt sortiment lenge. Dette er en bolig du kan drømme deg bort i! Adele LUX har virkelig alt du måtte ønske deg.

-Anne Britt Kristiansen, Arkitekt

Adele LUX har en stor og romslig spisestue

Se den store, deilige spisestuen. Her er det god plass til å samle hele storfamilien til både middag og hyggelige lag. Ønsker du å innrede med langbord eller et stort, rundt bord er det plass til dette her. Spisestuen ligger i direkte tilknytning til kjøkkendelen og stuen.

Boligen har en svært praktisk planløsning med store rom slik at du kan innrede slik du selv ønsker

Boligen består av store rom for en hver smak. Hva med å innrede til et praktisk hjemmekontor? Her har du også egen dør ut, slik at kunder eller besøkende enkelt kan komme inn til deg på kontoret. Ta en titt på planløsningen i 1.etasje.

Hovedsoverommet har eget baderom og walkin-garderobe, samt utgang til hagen

Ønsker du en sone hvor du kan trekke deg tilbake i ro og fred er dette soverommet for deg. Her får du ditt egne friområde med et romslig bad, walkin-garderobe og doble balkongdører med direkte utgang til hagen.

Ønsker du en mindre bolig?

Ønsker du en noe mindre bolig leverer vi husmodellen Adele for både skråtomt og flattomt.

Ønsker du en mindre bolig, og se og oppleve husmodellen Adele? Se husmodellen i 3D på vår hjemmeside, og prat med boligkonsulentene våre! Vi tilbyr uforpliktende møter ved alle avdelingskontorene, samt digitale møter.
Vi i ABChus har egne tekniske tegnere og boligkonsulenter som bistår deg med både gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten. Dette for at vi kan kartlegge, samt vise deg akkurat hvordan det vil bli på eiendommen din.

3D-visning av boligen

Å se husmodellen i 3D er til god hjelp for oss som planlegger å bygge hus. Du får enkelt en følelse av både planløsningen og romfølelsen - og et ekstra stort pluss er måleverktøyet som gjør at man enkelt kan måle vegger og avstand i rommet.

-Kunde 

Moderne og trendy kjøkken

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet gir kundene våre et betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør som produserer kvalitetsprodukter med lang levetid.

Kjøkkenet i Adele LUX er et trendy kjøkken levert av Drømmekjøkkenet

Kjøkkenet i luksusboligen Adele LUX er et stort og praktisk kjøkken med god lagringsplass, og tilhørende grovkjøkken, herfra er det egen dør ut til hage for lett tilgang til din egen kjøkkenhage eller drivhus. Kjøkkenet som er vist på bildene er kjøkkenet "Stil" i trendy grønn-grå farge. Dette er et stilrent og moderne kjøkken som passer godt inn i de aller fleste boliger. Kjøkkenet leveres som tilvalg.

Hva er inkludert i prisen?

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

Boligen har flere romslige stuer, som du kan innrede akkurat slik du vil

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg.

Hva er inkludert i leveransen?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Trapp fra Trapperingen
  • Flislagte bad - varmekabler på baderom og entré
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert
Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi har tekniske tegnere som også tilbyr gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.

Les den inspirerende huskatalogen på hele 164 sider

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Jannicke Valen og familien valgte ferdighus fra ABChus
Å bygge enebolig kan være en krevende og tøff prosess. Men da Jannicke Valen fant et rimelig ferdighus fra ABChus gikk prosessen raskt, og hun bor nå i drømmehuset på Nesodden!
Ferdighuset Wide utvendig
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
ABChus signeringskampanje mai juni juli 2023

Signeringskampanje!

Signer kontrakt med oss i perioden mai-juli 2023  og få RABATT på tilvalg til en verdi av hele 90.000kr*