Herskapelige Adele LUxStue i Adele LUXAdele stuePlantegning for Adele LUXPlantegning for Adele LUXFasade for Adele LUXFasade for Adele LUXFasade for Adele LUXFasade for Adele LUX

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Ønsker du luksus og velvære er dette boligen for deg

Husets hjerte og store samlingspunkt er det romslige kjøkkenet med tilhørende grovkjøkken. Herfra er det egen dør ut til hage for lett tilgang til din egen kjøkkenhage eller drivhus. 

Med fem soverom, store stuer og oppholdsrom, får du den plassen du trenger i mange år fremover. I dag er det kanskje barne- og ungdomsrom du ser etter, om noen år er det barnebarn som kan glede seg til overnatting. 

Ønsker du trimrom med tilgang til egen badstue og spaavdeling er dette boligen for deg. Her kan du senke skuldrene og hente energi etter lange dager. 

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

ABChusABChusABChus

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg