Pris Øst: Nøkkelferdig fra 4.524.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 4.651.000 kr inkl. mva

Adele er en av våre mest populære ferdighus

Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med seks soverom, store stuer og flott kjøkken er dette et av våre mest populære ferdighus for barnefamilier. Adele har seks soverom, to store stuer, peis, to baderom, en egen sportsbod og et flott kjøkken.

Det første som møter deg når du går inn i en Adele, er en flott og staselig hall. Her finner du trappen opp til andre etasje, samt inngang inn til vaskerom og sportsbod og et soverom. Videre kommer du til en åpen stue og kjøkkenløsning, hvor vi finner et stort og flott kjøkken som innbyr til feiring med familie og venner. Romslige balkongdører og store vinduer med vakre sprosser, skaper umiddelbar nærhet til hageområde og naturen utenfor.

Huset er på hele 197,9 kvadratmeter som fordelt over to fulle etasjer.

Ønsker du større stue i 2. etasje? Eller kanskje erstatte et soverom med et ekstra omkledningsrom? Vi har også planløsning som gir deg større stue i 1.etasje (Adele2). Med et par enkle grep kan du nå få den planløsningen du ønsker deg i Adele.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Herskapelig Adele

Adele ble designet etter et ønske om en stor og romslig bolig med 6 soverom. Og resultatet er blitt en lekker og herskapelig bolig hvor man kan samle familie og venner til hyggelige middager.

Anne-Britt Kristiansen, Arkitekt
ABChusABChusABChus

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg