Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Adele er en av våre mest populære ferdighus

Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med seks soverom, store stuer og flott kjøkken er dette et av våre mest populære ferdighus for barnefamilier. Adele har seks soverom, to store stuer, peis, to baderom, en egen sportsbod og et flott kjøkken.

Det første som møter deg når du går inn i en Adele, er en flott og staselig hall. Her finner du trappen opp til andre etasje, samt inngang inn til vaskerom og sportsbod og et soverom. Videre kommer du til en åpen stue og kjøkkenløsning, hvor vi finner et stort og flott kjøkken som innbyr til feiring med familie og venner. Romslige balkongdører og store vinduer med vakre sprosser, skaper umiddelbar nærhet til hageområde og naturen utenfor.

Huset er på hele 197,6 kvadratmeter som fordelt over to fulle etasjer.

Ønsker du større stue i første etasje? Eller kanskje erstatte litt av stuen i andre etasje med to større soverom? Se alternative planløsninger. Med et par enkle grep kan du nå få den planløsningen du ønsker deg i Adele.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Herskapelig Adele

Adele ble designet etter et ønske om en stor og romslig bolig med 6 soverom. Og resultatet er blitt en lekker og herskapelig bolig hvor man kan samle familie og venner til hyggelige middager.

Anne-Britt Kristiansen, Arkitekt
ABChusABChusABChus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
blogg
Har du en tomt hvor du planlegger å bygge hus? Da vurderer du kanskje å gjøre jobben selv, slik at prosjektet kan bli så rimelig som mulig. Når du skal bygge hus fra bunnen av, står som regel valget mellom byggesett, arkitekttegnet hus og ferdighus. Vi skal her forklare deg forskjellen, og se nærmere på hva de ulike løsningene innebærer.