adele

Adele er en av våre mest populære ferdighus.

Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med seks soverom, store stuer og flott kjøkken er dette et av våre mest populære ferdighus for barnefamilier. Adele har seks soverom, to store stuer, peis, to baderom, en egen sportsbod og et flott kjøkken.

product icon

Herskapelige hus

6 soverom

product icon

P-rom: 184,4 m2

BRA: 197,9 m2


Det første som møter deg når du går inn i en Adele, er en flott og staselig hall. Her finner du trappen opp til andre etasje, samt inngang inn til vaskerom og sportsbod og et soverom. Videre kommer du til en åpen stue og kjøkkenløsning, hvor vi finner et stort og flott kjøkken som innbyr til feiring med familie og venner. Romslige balkongdører og store vinduer med vakre sprosser, skaper umiddelbar nærhet til hageområde og naturen utenfor.

Huset er på hele 197,9 kvadratmeter som fordelt over to fulle etasjer.

Ønsker du større stue i 2. etasje? Eller kanskje erstatte et soverom med et ekstra omkledningsrom? Med et par enkle grep kan du nå få den planløsningen du ønsker deg i Adele.

Herskapelig Adele

Adele ble designet etter et ønske om en stor og romslig bolig med 6 soverom. Og resultatet er blitt en lekker og herskapelig bolig hvor man kan samle familie og venner til hyggelige middager.

Anne-Britt Kristiansen, Arkitekt

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer. Huset er vakkert og romslig, og går over to fulle etasjer.

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig. Huset har liggende bekledning og vinduer med sprosser, og et sjarmerende og tidløst design

Populære innlegg

Arkitekttegnet hus

Starten på en husprosess er som regel preget av mange drømmer og store planer. Så slår realiteten inn, først og fremst i form av at du skal ha nok penger til å betale for alle drømmene.