Samarbeid med FranciskasVakreVerden

image

Vi er stolte av å kunne presentere vår egen ambassadør Franciska. Hun driver Instagramprofilen @franciskasvakreverden og har hjemmesiden www.fraciskasvakreverden.no. Samarbeidet begynte i det små med konkurranser på sosiale medier, og har nå utviklet seg til å bli et ambassadørsamarbeid. Vi gleder oss til fortsettelsen og til å vise dere hva vi jobber med. 

Stolt samarbeid

For oss er det viktig med variert innhold til våre sosiale kanaler. Vi er opptatt av å inspirere, samt dele fakta, nyheter og tips og triks til følgere og nye og gamle kunder. Franciska er en allsidig influencer vi mener passer godt inn på våre profiler, hun har et øye for interiør og design, i tillegg til at hun er fantastisk flink på kjøkkenet.

Franciska

Jeg er stolt av å være ambassadør for ABChus. De gjør det enkelt å bygge drømmehuset. De har mye flott å velge mellom. Fra klassiske familiehus til herskapelige villaer og moderne funkis. Men de har ikke bare flotte hus. Det er en god trygghet for at de vet hva de holder på med, sier Franciska.

De leverer boliger av høy kvalitet som samtidig har en god pris. Det er også utrolig smart at de bygger innendørs og monterer utendørs. Da blir det tørt og godt, og man får høy kvalitet på boligen. De har også fokus på miljøet og har ikke minst veldig god kundeservice, sier hun mens hun blar i huskatalogen.

Gullfjæren

Gullfjæren arrangeres av Franciska Munck-Johansen og Marianne Haga Kinder. Begge startet som noen av de første i Norge med interiørblogging for mer enn 10 år siden. Både Franciska og Marianne er utvalgte interiørbloggere hos United Influencers og de har begge en viktig posisjon i bransjen.

Gullfjæren er årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling, det er også et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør. 

image

Ca 130 av Norges største og beste interiør-profiler på Instagram vil delta på arrangementet. Til sammen vil deltakerne ha nærmere 3 millioner følgere.
Gullfjæren er årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling, det er også et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør. 

Om FranciskasVakreVerden
Franciska har jobbet som fotograf, stylist og skribent i mer enn 10 år og har levert artikler til Norge og Europa til magasiner som Vakre Hjem & Interiør, Interiørmagasinet, Bonytt etc. Hun hjelper i tillegg bedrifter med sosiale medier.

Franciska har grafisk utdanning og har jobbet i flere grafiske bedrifter. Hun har også drevet eget forlag i 11 år og har hatt egen kursvirksomhet med mer enn 800 kursledere. 

I tillegg er hun grunnleggeren av Norsk Interiørskole, har gitt ut ti bøker, blant annet tre interiørbøker Sanselig Sommer, Sanselig Jul og Sanselige Rom. Siste bok i rekken er Franciskas fristende kaker.

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering