Veien til et ferdig drømmehus trenger ikke bestå av uendelige skisser og timelange samtaler og diskusjoner med arkitekt. Tro det eller ei, men veien til drømmehuset kan faktisk være gjennom en titt i vår huskatalog eller en av våre husmodeller for ferdighus og sparring med våre dyktige kolleger.    

Nøkkelferdige boliger av høy kvalitet

Hos oss finner du husmodeller i kategoriene  funkis ferdighus, herskapelig ferdighus, klassisk villamoderne ferdighus, ferdighus med utleiedel og to-og flermannsbolig. Du kan selv velge huset ditt basert på hva som passer best til deg og ditt behov.

Bygge hus – en overveldende prosess

Å bygge hus kan imidlertid føles som en overveldende og utfordrende prosess og et stort prosjekt. Listen over avgjørelser man må ta, ting man må ta hensyn til, og spørsmål som dukker opp, kan være uendelige.
Du må blant annet ta stilling til hvor mye plass du trenger, hvor stor uteplass du vil ha, vurdere om du vil ha peis, mulighet for hjemmekontor eller kjøkkenøy? Ett eller to bad? Ett eller flere soverom?

Kan man tilpasse ferdighuset?

Mange tror at man ikke har særlig stor frihet dersom man velger å bygge ferdighus – men det har du faktisk! Om du allerede har blitt fristet til å klikke hjem en huskatalog med ferdighus, kan dette være noe av det lureste du har gjort. Du kan nemlig gjøre en rekke endringer likevel. 
En annen god nyhet er at du også kan få mye hjelp og støtte gjennom våre dyktige boligkonsulenter og tekniske tegnere. Ved deres hjelp kan husbyggeprosjektet bli mindre skummel, og du føler deg – forhåpentligvis – mindre alene. 

Få hjelp til tilpasning av ferdighuset

Et sentralt aspekt ved å bygge hus, er nettopp å velge et hus som passer dine ønsker og behov, og ikke minst passer til tomten din. 
Vi stiller gladelig opp på tomten din for å finne ut om huset du har valgt passer tomten din, eller bistår i å vurdere hvilket hus som passer best. På denne måten slipper du å være usikker under noen del av prosessen, og du er garantert å bli fornøyd med det endelige resultatet. 
Ønsker du å booke en privat visning i et av våre hus? Eller kunne du tenke deg å sitte hjemme i sofaen mens du ser våre hus i 3D? Klikk deg inn på www.abchus/visningshus for mer informasjon.

Gjør drømmehuset til virkelighet

Huskatalogen 2022-2023

Huskatalogen er kun starten på reisen mot drømmehuset og gir dere en pekepinn på hva som kan bygges. Alle råd fra oss får dere kostnadsfritt av oss i ABChus. Se våre priser her.
Så, hva venter du på? Ta kontakt med oss i dag, så bygger vi drømmehuset sammen. 
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
Hilsen alle oss i ABChus
Helene Smogeli

Helene Smogeli

Markedssjef

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

ABChus og E.A. Smith Byggern
Fremtidens byggeplasser samhandler i større grad med sine samarbeidspartnere. Bygger’n Proff har utfordret, vært ansvarlig, tilgjengelig og vist seg som en god samarbeidspart gjennom hele prosessen»
Husbank finansiering
Vi har et bredt utvalg av ferdighus, og fleste av våre boliger tilfredsstiller Husbankens krav til finansiering.
Hvordan spare strøm
Våre ferdighus leveres med smarthusteknologi som standard. Alt kontrolleres i mobil-applikasjonen, der du også har oversikt over morgendagens strømpriser. For deg som kunde betyr at du raskt og enkelt kan redusere strømutgiftene med tusenvis av kroner.