ABChus etablerer seg med nok en forhandler!

image

Som et av Norges mest fremtidsrettede boligkonsept etablerer vi oss nå med en forhandler i Sandvika. Det er et godt potensial i Sandvika og området rundt, og vi gleder oss til å starte samarbeidet med den nye ABChus-forhandleren, Kapi AS

Kapi AS har sine kontorer i Billingstad (Billingstadsletta 83) og skal bygge ABChus sine ferdighus i områdene rundt Billingstad, Sandvika, Bærums Verk, Lommedalen og Oslo Vest. Med 3 ansatte og 10 tømrere / håndverkere planlegger Kapi AS å bygge 10 – 15 hus i året.

Lang erfaring

image

Daglig leder Karolis og Partner / prosjektutvikler Artur har 15 års erfaring fra byggebransjen og er begge utdannet sivilingeniører. Kapi AS startet i 2009 som et enkeltmannsforetak og rent tømrerfirma, før det ble et eget AS i 2015. De har lang erfaring med alt fra feltutbygging til bygging av private hus og hytter.

Etter over 15 år i bransjen gleder vi oss veldig til å endelig bli forhandler av ABChus sine ferdighus. Med ABChus får vi muligheten til å bygge moderne, klassiske og tradisjonelle boliger. Det vil styrke oss, og vi er sikre på at vi sammen skal ta markedsandeler i vårt nærområde. Vi skal jobbe tett med proffmarkedet og utviklere, og i fremtiden ser vi for oss å kjøpe tomter selv og bygge ferdighus fra ABChus for salg, sier daglig leder Karolis Petrokas.

Dra nytte av erfaring

Som ABChus-forhandler drar du nytte av erfaring, kunnskap og et konsept opparbeidet av et bransjeledende selskap som omsetter for over en halv milliard i året. 

Forhandlere av ABChus får tilgang til et prisgunstig boligkonsept. De kjøper elementene og får tilgang til alle innkjøpsavtaler. I tillegg bidrar ABChus med CRM-løsninger, prosjektleder-verktøy og tilpasset markedsmateriell for deres område.

image

Året 2021 har startet fantastisk for oss i ABChus hvor vårt salgsapparat kan vise til formidable 50% økning i januar og februar mot fjorår. Vi gleder oss derfor veldig over å presentere en ny forhandler. Kapi AS er en motivert og faglig dyktig gjeng som vi har fått et godt inntrykk av, og vi er sikre på at de vil levere etter den høye standard som et ABChus skal ha. Vi ser frem til et spennende samarbeid med Kapi AS og vi gleder oss til å bistå og legge til rette for deres etablering som forhandler, sier Forhandlersjef Magnar Sandersen.

Har du spørsmål om forhandlerkonseptet til ABChus?
Ta kontakt med forhandlersjef Magnar Sandersen for en uforpliktende prat.
Telefon; +47 41566406 / e-post: magnar.sandersen@abchus.no  

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering