Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Tuva tremannsbolig er, i likhet med Tuva 2M, en moderne bolig satt sammen i rekke. Flermannsboligen er på 355 kvadratmeter totalt, og består av tre enheter i rekke, med fire soverom og to bad i hver enhet. Tuva 3M egner seg helt perfekt for førstegangsetablerende eller som en familiebolig.

Store vinduer i hver ende av huset gir dette boligen lyse og luftige oppholdsrom. Kjøkkenet er stilig og moderne med en flott barløsning, og ligger i nær tilknytning til stuen. Med kort vei ut i hagen kan man åpne terrassedøren på fine sommerdager, dette gir rom for hyggelige lag med venner og familie både inne og ute. 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Tremannsboligen Tuva

Dette har vært en veldig spennende bolig å tegne! Det var viktig for oss å få alle disse enhetene til å oppleves som lyse og luftige samtidig som boligen fortsatt beholdt nødvendige funksjoner. Vi har faktisk fire soverom og to bad i hver av enhetene i tillegg til stue og kjøkken, men enhetene oppleves fortsatt som luftige og romslige.

Anne-Britt Kristiansen, Arkitekt

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg