tuva 3m

Tuva 3M er en moderne tremannsbolig med god gjennomlysning og en flott kjøkkenløsning.

Tuva tremannsbolig er, i likhet med Tuva 2M, en moderne bolig satt sammen i rekke. Flermannsboligen er på 355 kvadratmeter totalt, og består av tre enheter i rekke, med fire soverom og to bad i hver enhet. Tuva 3M egner seg helt perfekt for førstegangsetablerende eller som en familiebolig.

product icon

Tomannsbolig

4+4+4 soverom

product icon

P-rom: 354,6 m2

BRA: 354,6 m2


Store vinduer i hver ende av huset gir dette boligen lyse og luftige oppholdsrom. Kjøkkenet er stilig og moderne med en flott barløsning, og ligger i nær tilknytning til stuen. Med kort vei ut i hagen kan man åpne terrassedøren på fine sommerdager, dette gir rom for hyggelige lag med venner og familie både inne og ute. 

Tremannsboligen Tuva

Dette har vært en veldig spennende bolig å tegne! Det var viktig for oss å få alle disse enhetene til å oppleves som lyse og luftige samtidig som boligen fortsatt beholdt nødvendige funksjoner. Vi har faktisk fire soverom og to bad i hver av enhetene i tillegg til stue og kjøkken, men enhetene oppleves fortsatt som luftige og romslige.

Anne-Britt Kristiansen, Arkitekt

Byggeprosessen

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Tenker du på å bygge flere enheter er Ella 3M husmodellen for deg. Fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning gjør Ella tremannsbolig til en vinner hos de aller fleste. 

Populære innlegg

Hvilke erfaringer har kundene våre etter å ha bygget med ABChus? Hvordan foregår prosessen, hvor lang tid tar det og hvor mye koster det? Her forteller tre kunder om deres erfaringer og opplevelser med oss.

Hvor finner du byggereglene for området du skal bygge bolig, og hvilke brannkrav og byggeregler gjelder for garasje og utleie? Her tar vi deg gjennom de mest sentrale byggereglene i Norge, og hva som har endret seg fra 2018 til 2019.