ella 3m

Tenker du på å bygge flere enheter er Ella 3M husmodellen for deg.

Fire soverom og en romslig stue - og kjøkkenløsning gjør Ella tremannsbolig til en vinner hos de aller fleste. I tillegg til store vinduer og god gjennomlysning får du en lys og trivelig første etasje. Her finner du oppholdsrommene samt et bad og entre.

product icon

Tomannsbolig

4+4+4 soverom

product icon

P-rom: 354,6 m2

BRA: 354,6 m2


Denne boligen har et ekstremt gunstig fotavtrykk som gjør at utnyttelsen av tomten blir helt optimal. Denne husmodellen har den samme planløsningen som Tuva 2M og 3M, men du får en annen takkonstruksjon, nemlig saltak. Denne modellen kan også fåes som tomannsbolig.

Byggeprosessen

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Tuva 3M er en moderne tremannsbolig med god gjennomlysning og en flott kjøkkenløsning.

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.

Populære innlegg

Avtale om prosjektbolig er sikret

Hvis du skal kjøpe ferdighus, er det hovedsakelig to valg du kan ta; Kjøpe egen tomt og velge et ferdighus som bygges der, eller kjøpe hus i prosjekt – såkalt prosjektbolig

Byggeregler

Hvor finner du byggereglene for området du skal bygge bolig, og hvilke brannkrav og byggeregler gjelder for garasje og utleie? Her tar vi deg gjennom de mest sentrale byggereglene i Norge, og hva som har endret seg fra 2018 til 2019.