Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Tuva 2M er en moderne tomannsbolig med funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning er det som kjennetegner Tuva 2M. Med pulttak og stramme linjer på eksteriøret blir dette en moderne og kul tomannsbolig. Dette understrekes av den sorte kledningen i kombinasjon med de hvite vinduene.

Går vi inn i boligen møtes vi først av en lys og flislagt entre, før vi videre møtes av en åpen kjøkken- og stueløsning med store vinduer. Terrassedøren i stuen fører ut til en hyggelig uteplass, hvor sol og sommer kan nytes. Ellers finner vi i første etasje et flislagt bad med trendy fliser og innredning. 

Tuva egner seg helt perfekt som en familiebolig eller for førstegangsetablerende med sine fire soverom og to bad i hver enhet. Tuva finnes også som tremannsbolig.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg