tuva 2m

Tuva 2M er en moderne tomannsbolig med 4 soverom.

Funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning er det som kjennetegner Tuva 2M. Med pulttak og stramme linjer på eksteriøret blir dette en moderne og kul tomannsbolig. Dette understrekes av den sorte kledningen i kombinasjon med de hvite vinduene.

product icon

Tomannsbolig

4+4 soverom

product icon

P-rom: 236,4 m2

BRA: 236,4 m2


Går vi inn i boligen møtes vi først av en lys og flislagt entre, før vi videre møtes av en åpen kjøkken- og stueløsning med store vinduer. Terrassedøren i stuen fører ut til en hyggelig uteplass, hvor sol og sommer kan nytes. Ellers finner vi i første etasje et flislagt bad med trendy fliser og innredning. 

Tuva egner seg helt perfekt som en familiebolig eller for førstegangsetablerende med sine 4 soverom og 2 bad i hver enhet. Tuva finnes også som tremannsbolig.

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Ella 2M er en flott tomannsbolig med fire soverom og en romslig stue – og kjøkkenløsning. Boligen har store vinduer og god gjennomlysning noe som gir en lys og trivelig første etasje

Noelle er en topp moderne tomannsbolig med gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt.

Populære innlegg