alexandra

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer.

Huset er vakkert og romslig, med vakre, herskapelige elementer, og går over to fulle etasjer. Boligen er på 213,3 kvadratmeter, og er komplett med fire soverom, to baderom, to stuer, peis og to romslige boder til oppbevaring.

product icon

Herskapelige hus

4 soverom

product icon

P-rom: 196,2 m2

BRA: 213,3 m2


Stuen i første etasje er kombinert med et flott kjøkken med egen kjøkkenøy, og strekker seg over hele 70 kvadratmeter.Her har du virkelig plass til de store festene med gode venner og familie.

Ellers har boligen 4 romslige soverom, alle plassert i 2. etasje. I 2. etasje finner du også en stor loftstue med store vinduer som gir flott utsyn til hage og omgivelser. 

Ønsker du et ekstra stort master bedroom med mye garderobeplass? Vi har forhåndstegnet noen mulige løsninger som gir deg et ekstra stort og flott hovedsoverom.

Alexandra

Alexandra er vår klassiske, tradisjonelle bolig på to fulle plan. Denne boligen har vært i sortimentet tilABChus nesten fra starten av, og vi skjønner jo hvorfor. Her er de tradisjonelle detaljene blitt dyrket frem og fremhevet, og vi får da en klassisk og tidløs bolig


Øyvind Nilsen, Produktsjef

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Adele er en av våre mest populære ferdighus. Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med hele 6 soverom passer dette perfekt for barnefamilier.

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig. Huset har liggende bekledning og vinduer med sprosser, og et sjarmerende og tidløst design

Populære innlegg

En stue dekorert i kelim-stilen

I våres ble vi med vår samarbeidspartner og interiørdesigner Kristin Lindhjem inn i en av våre boliger og stylet samme stue i tre ulike stiler. Formålet var å gi inspirasjon samt presentere hvordan man med enkle grep kan gjøre en standardbolig til din unike og personlige drømmebolig ved enkle interiørgrep.