alexandra

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer.

Huset er vakkert og romslig, med vakre, herskapelige elementer, og går over to fulle etasjer. Boligen er på 213,3 kvadratmeter, og er komplett med fire soverom, to baderom, to stuer, peis og to romslige boder til oppbevaring.

Herskapelige hus

4 soverom

P-rom: 196,2 m2

BRA: 213,3 m2


Stuen i første etasje er kombinert med et flott kjøkken med egen kjøkkenøy, og strekker seg over hele 70 kvadratmeter.Her har du virkelig plass til de store festene med gode venner og familie. Ellers har boligen 4 romslige soverom, alle plassert i 2. etasje. I 2. etasje finner du også en stor loftstue med store vinduer som gir flott utsyn til hage og omgivelser. 

Relaterte ferdighus

Adele er en av våre mest populære ferdighus. Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med hele 6 soverom passer dette perfekt for barnefamilier.

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig. Huset har liggende bekledning og vinduer med sprosser, og et sjarmerende og tidløst design

Populære innlegg

Noelle XL er et at våre ferdighus

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.

En stue dekorert i kelim-stilen

I våres ble vi med vår samarbeidspartner og interiørdesigner Kristin Lindhjem inn i en av våre boliger og stylet samme stue i tre ulike stiler. Formålet var å gi inspirasjon samt presentere hvordan man med enkle grep kan gjøre en standardbolig til din unike og personlige drømmebolig ved enkle interiørgrep.