Pris Øst: Nøkkelferdig fra 4.741.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 4.821.000 kr inkl. mva
Pris Midt: På forespørsel

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer

Huset er vakkert og romslig, med vakre, herskapelige elementer, og går over to fulle etasjer. Boligen er på 213,3 kvadratmeter, og er komplett med fire soverom, to baderom, to stuer, peis og to romslige boder til oppbevaring.

Stuen i første etasje er kombinert med et flott kjøkken med egen kjøkkenøy, og strekker seg over hele 70 kvadratmeter.Her har du virkelig plass til de store festene med gode venner og familie.

Ellers har boligen 4 romslige soverom, alle plassert i 2. etasje. I 2. etasje finner du også en stor loftstue med store vinduer som gir flott utsyn til hage og omgivelser. 

Ønsker du et ekstra stort master bedroom med mye garderobeplass? Vi har forhåndstegnet noen mulige løsninger som gir deg et ekstra stort og flott hovedsoverom.

Vi har vært hjemme hos Thea og Thomas, se filmen her.
Les hjemme hos-artikkelen her.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Alexandra

Alexandra er vår klassiske, tradisjonelle bolig på to fulle plan. Denne boligen har vært i sortimentet tilABChus nesten fra starten av, og vi skjønner jo hvorfor. Her er de tradisjonelle detaljene blitt dyrket frem og fremhevet, og vi får da en klassisk og tidløs bolig


Øyvind Nilsen, Produktsjef

Lofstuen i Alexandra er på hele 30 kvadratmeter. Den åpne loftstuen gir også mulighet for tenåringene å ha en plass å være for seg selv. Her er det god plass både på soverommene og i selve loftstuen. Store vinduer som fyller hele annen etasje med lys blir det ekstra hyggelig å invitere venner på besøk. Eget bad er også perfekt for mest mulig alenetid.

ABChusABChusABChus

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
I våres ble vi med vår samarbeidspartner og interiørdesigner Kristin Lindhjem inn i en av våre boliger og stylet samme stue i tre ulike stiler. Formålet var å gi inspirasjon samt presentere hvordan man med enkle grep kan gjøre en standardbolig til din unike og personlige drømmebolig ved enkle interiørgrep.