Alexandra

Alexandra er et ferdighus i en herskapelig stil

En balanse mellom stil og funksjonalitet som gjør den ideell for den moderne familien.

Den romslige planløsningen gir en åpen og innbydende atmosfære og muliggjør en sømløs flyt mellom kjøkkenet og stuen. Det romslige kjøkkenet gir god plass til matlaging, oppbevaring og servering, slik at du kan lage deilige måltider og være vert for selskap uten å føle deg begrenset av plassen.

Med fire soverom og to bad tilbyr Alexandra den ideelle plassen for en komfortabel og luksuriøs livsstil. Soverommene er strategisk plassert i andre etasje, noe som gir en privat og rolig oase. Uansett om du ønsker et romslig hovedsoverom, barnerom eller et gjesterom, vil hvert enkelt rom være utformet med tanke på komfort og stil.

Ønsker du et ekstra stort hovedsoverom med mye garderobeplass? Vi har forhåndstegnet noen mulige løsninger som gir deg et ekstra stort og flott hovedsoverom.

Vi har vært hjemme hos Thea og Thomas, se omvisningen i Alexandra her.
Les hjemme hos-artikkelen her.

image

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Ferdig utvendig husleveranse

Fasade Alexandra front

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Alexandra

på to fulle plan. Denne boligen har vært i sortimentet til ABChus nesten fra starten av, og vi skjønner jo hvorfor. Her er de tradisjonelle detaljene blitt dyrket frem og fremhevet, og vi får da en klassisk og tidløs bolig Øyvind Nilsen, Produktsjef

dager.

Øyvind Nilsen, Produktsjef

Fakta og Mål

BRA

212,9

Grunnflate

118,6

P-rom

195,9 m²

Soverom

4

BYA

128,5 m²

Sportsbod

Ja

Tak

Saltak

Lengde

14,9 m

Bredde

10,6 m

Etasjer

2

Gesimshøyde

5,9 m

Bad/WC

2

Mønehøyde

7,8 m

Energikarakter

B

Takvinkel

27 grader

Vaskerom

Ja

Energikarakter Farge

red

Smarthus

Ja

Flott kjøkken i husmodellen Alexandra fra ABChus

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus

  Populære innlegg

  image

  Hjemme hos Thea og Thomas

  Etter en liten kjøretur i idylliske omgivelser nærmer vi oss Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Her har det unge paret Thea og Thomas bygget drømmehuset på en stor og landlig hjørnetomt.

  image

  Det klassiske eller tradisjonelle husvalget

  Når du orienterer deg i ferdighuskataloger vil du ofte se at det skilles mellom to hovedtyper av hus – klassiske og moderne. De klassiske hustypene omtales gjerne også som tradisjonelle, noe som forteller oss at de er bygget med en utforming som har vært vanlig i Norge i lang tid.

  image

  Hva koster det å bygge hus? Alt om pris, fastpris og kostnader

  Ferdighus, prefabrikkert hus, nøkkelferdig hus eller bygge selv? Dette er en av de første avgjørelsene du står ovenfor når du skal bygge hus. Hva du velger vil påvirke pris, budsjett, kostnader og hvor mye du må gjøre selv. Her tar vi deg gjennom alt du trenger å vite.