Stuedelen i AlexandraStuedel i AlexandraTilvalgskjøkken i husmodellen AlexandraKjøkken AlexandraLoftstuen i AlexandraMaster bedroom i AlexandraAlexandra soveromSoverom i AlexandraBaarnerommet i AlexandraBabyrommet i AlexandraHer ser du kjøkkenet i husmodellen Alexandra, hjemme hos Thea og ThomasPlantegning for AlexandraPlantegning for AlexandraPlantegning for AlexandraFasade for AlexandraFasade for AlexandraFasade for AlexandraFasade for Alexandra

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer

Huset er vakkert og romslig, med vakre, herskapelige elementer, og går over to fulle etasjer. Boligen er på 212,9 kvadratmeter, og er komplett med fire soverom, to baderom, to stuer, peis og to romslige boder til oppbevaring.

Stuen i første etasje er kombinert med et flott kjøkken med egen kjøkkenøy, her har du virkelig plass til de store festene med gode venner og familie.

Ellers har boligen 4 romslige soverom, alle plassert i andre etasje. I andre etasje finner du også en stor loftstue med store vinduer som gir flott utsyn til hage og omgivelser. 

Ønsker du et ekstra stort hovedsoverom med mye garderobeplass? Vi har forhåndstegnet noen mulige løsninger som gir deg et ekstra stort og flott hovedsoverom.

Vi har vært hjemme hos Thea og Thomas, se omvisningen i Alexandra her.
Les hjemme hos-artikkelen her.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Alexandra

Alexandra er vår klassiske, tradisjonelle bolig på to fulle plan. Denne boligen har vært i sortimentet tilABChus nesten fra starten av, og vi skjønner jo hvorfor. Her er de tradisjonelle detaljene blitt dyrket frem og fremhevet, og vi får da en klassisk og tidløs bolig


Øyvind Nilsen, Produktsjef

Lofstuen i Alexandra er på hele 30 kvadratmeter. Den åpne loftstuen gir også mulighet for tenåringene å ha en plass å være for seg selv. Her er det god plass både på soverommene og i selve loftstuen. Store vinduer som fyller hele annen etasje med lys blir det ekstra hyggelig å invitere venner på besøk. Eget bad er også perfekt for mest mulig alenetid.

ABChusABChusABChus

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg