adele for skrå tomt

Adele - for skrå tomt

Med fire soverom, store stuer og flott klassisk tidløst kjøkken er dette et av våre mest populære ferdighus for barnefamilier. Adele er en klassisk og lekker bolig, med store vinduer som gir mye lysinnslipp. Lekre overflater og en behagelig fargepalett er med på å skape en lun atmosfære.

product icon

Herskapelige hus

4 soverom

product icon

P-rom: 184,9 m2

BRA: 194,2 m2


Det første som møter deg når du går inn i en Adele, er en flott og staselig hall. Videre kommer du til en åpen stue på hele 48,5 kvadratmeter og en fin kjøkkenløsning, hvor vi finner et stort og flott kjøkken som innbyr til feiring med familie og venner. Romslige balkongdører og store vinduer med vakre sprosser, skaper umiddelbar nærhet til hageområde og naturen utenfor.

Boligen inneholder hele fire soverom, samt to baderom og eget vaskerom på 8,6 kvadratmeter. Hele boligen er malt i lekre farger.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Nelly – ferdighus for skrå tomt. Et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse

Vindy- ferdighus for skrå tomter, liten bolig. En flott moderne bolig med tre soverom i underetasje.

Populære innlegg

Noelle XL er et at våre ferdighus

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.