Flott bolig med leilighetEmbla stueEmbla soveromKjøkken i EmblaPlantegning for Embla XL med utleiedelPlantegning for Embla XL med utleiedelFasade for Embla XL med utleiedelFasade for Embla XL med utleiedelFasade for Embla XL med utleiedelFasade for Embla XL med utleiedel

Pris Øst: Nøkkelferdig fra 5.756.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 5.902.000 kr inkl. mva
Pris Midt: Nøkkelferdig fra 5.952.000 kr inkl. mva

Embla XL er boligen for deg som ønsker en mellomstor bolig med perfekt utleiedel på hele 70 kvm. Boligen er tradisjonell med et moderne utseende, denne mener vi vil passe godt inn på de aller fleste tomter.

Planløsningen er åpen, lys og luftig med et romslig kjøkken og eget vaskerom i første etasje. Andre etasje består av tre soverom med god størrelse og en lun loftstue til barna i familien.

Utleiedelen har god plass på kjøkken og stue, og to soverom med bad i andre etasje, denne delen av boligen er helt perfekt for førstegangsetablerte eller et eldre, sprekt par.

Boligen finnes i to størrelser, Embla XL er 60 cm større enn Embla.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.
blogg
Å komme inn på boligmarkedet, er en utfordring. Spesielt når man er ung. Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering. Dette fordi en tomannsbolig er lett å omsette. En god plan kan derfor være å alliere seg med noen venner eller partnere, og bygge en tomannsbolig sammen med de.