emilie

Emilie er et stilfullt og moderne hus over to etasjer.

Dette er et moderne hus med 4 soverom, hvor tre av disse ligger i 1. etasje. Oppholdsrommene finner du i 2 etasje.  Her får du en luftig og romslig stue og kjøkkenløsning, med en praktisk L-formet stue med mønt himling. Terrassedøren på stuen går ut til en flott veranda på hele 34 kvadratmeter. Her kan vi enkelt se for oss sene sommerkvelder med gode mat og gode venner, mens man kikker utover omgivelsene.

product icon

Moderne hus

4 soverom

product icon

P-rom: 130,8 m2

BRA: 138,9 m2


Huset har i tillegg et overbygget inngangsparti, som sørger for at du slipper å måke snø av bilen i vintermånedene. Og med sportsbod rett utenfor inngangsdøren har du umiddelbart tilgang til utstyr som er lagret bort. Emilie er et flott hus, spesielt godt egnet for en nyetablert familie.

Moderne Emilie

Dette er en bolig  som har alt. Carport, en stor terrasse og en deilig stue med mønt himling, er noen av elementene som gjør Emilie unik. Det er også verdt å nevne at boligen er smal og derfor egner seg for mindre og smalere tomter, noe vi ser mer og mer av.

Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef

Byggeprosessen

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger.

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.

Populære innlegg

Pris på nøkkelferdige hus

Enten du går på butikken for å kjøpe middag, skal kjøpe en ny bil eller noe annet, er du vant til at du får en pris du kan forholde deg til på forhånd. Skal du bygge deg et nøkkelferdig hus er det imidlertid ikke like enkelt.

Et utskjært bilde holdt mot en solnedgang

Når du skal bygge hus, trenger du først en tomt. Og du vil gjerne ha en tomt med best mulig utnyttelsesgrad – så hva bør du egentlig se etter? Her er alt du må vite før du kjøper tomt.