Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Emilie er et stilfullt og moderne hus over to etasjer

Dette er et moderne hus med fire soverom, hvor tre av disse ligger i første etasje. Oppholdsrommene finner du i 2 etasje.  Her får du en luftig og romslig stue og kjøkkenløsning, med en praktisk L-formet stue med mønt himling. Terrassedøren på stuen går ut til en flott veranda på hele 34 kvadratmeter. Her kan vi enkelt se for oss sene sommerkvelder med gode mat og gode venner, mens man kikker utover omgivelsene.

Huset har i tillegg et overbygget inngangsparti, som sørger for at du slipper å måke snø av bilen i vintermånedene. Og med sportsbod rett utenfor inngangsdøren har du umiddelbart tilgang til utstyr som er lagret bort. Emilie er et flott hus, spesielt godt egnet for en nyetablert familie.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Ferdighus til salgs

Velkommen til Brødholt på Tomter! Omringet av natur og friluftsmuligheter ligger Brødholt idyllisk til, kun noen minutter unna Tomter sentrum.

Vi har 18 Emilie eneboliger til salgs Ta en titt på prosjektet her.

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Moderne Emilie

Dette er en bolig  som har alt. Carport, en stor terrasse og en deilig stue med mønt himling, er noen av elementene som gjør Emilie unik. Det er også verdt å nevne at boligen er smal og derfor egner seg for mindre og smalere tomter, noe vi ser mer og mer av.

Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg