Husmodellen Nelly A med takutstikkNelly A med verandaIllustrasjon Nelly C 2022 stueTilvalgskjøkken i husmodellen NellyTilvalgskjøkken i husmodellen Nelly mørk blå og eikPlantegning for Nelly APlantegning for Nelly AFasade for Nelly AFasade for Nelly AFasade for Nelly AFasade for Nelly AFasade for Nelly AFasade for Nelly AFasade for Nelly A

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Nelly A er en praktisk og stilfull bolig

Nelly A er en videreutvikling av vår bestselger Nelly, hvor du får en utvidet stue og soveromsavdeling. Rett ved inngangen finner du et stort og praktisk vaskerom/bod med plass til oppbevaring av sportsutstyr og egen utgang. Etasjen inneholder en stor og romslig stue, med åpen kjøkkenløsning og adkomst til uteområde.

I andre etasje finner du husets fire soverom, hvor hovedsoverommet har eget omkledningsrom.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Nelly er et praktisk og stilfullt ferdighus med 2 fulle etasjer og god planløsning. Det moderne ferdighuset er på 167,7 kvadratmeter og består av hele fire soverom, to bad, to flotte stuer, vakkert ildsted og et eget vaskerom. Dette er med andre ord et ferdighus som er helt perfekt for en aktiv familie på fire.