Asker, Buskerud og Drammen

Velkommen til ABCHUS Buskerud!  Her blir du møtt av våre flinke boligkonsulenter som kan bistå deg i veien mot drømmehuset. Vi har flotte kontorer på Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110 i Drammen og vårt kontor dekker områdene rundt Asker, Buskerud, Drammen og Vestfold og Telemark.

Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110

Tel: 46744707

Epost: post@abchus.no

Employee

André Stabæk

Boligkonsulent

Med over 6 års erfaring innen eiendomsutvikling har André svært god kompetanse innen boligutvikling. Han har god kunnskap til eiendomsmarkedet på Østlandet, og er alltid behjelpelig med å se på mulighetene for din eiendom. André er svært opptatt av at kunden skal føle seg trygg, og at han møter kundens forventninger.
Employee

Per Erik Tangen Krüger

Boligkonsulent

Med 3 år i ABChus og utdannelse innen både byggfag, anlegg og bergverk veileder Per Erik deg trygt gjennom byggeprosessen. Han kommer gjerne med tips og råd til hvordan grunnarbeidet og uteområdene kan gjennomføres best mulig.
Employee

Jon Erik Halvorsen

Boligkonsulent

Jon Erik har jobbet i anleggsbransjen i flere år, og har blant annet 15 år bak seg innen salg og kundeservice. Han er opptatt av å trygge kundene sine, gi gode råd og være en støttespiller gjennom hele byggeprosessen. I tillegg ser Jon Erik det som avgjørende for en god prosess å holde en god og åpen dialog med kunden gjennom hele reisen mot boligdrømmen.

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig