Asker, Buskerud og Drammen

Velkommen til ABCHUS Buskerud!  Her blir du møtt av våre flinke boligkonsulenter som kan bistå deg i veien mot drømmehuset. Vi har flotte kontorer på Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110 i Drammen og vårt kontor dekker områdene rundt Asker, Buskerud og Drammen.

Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110

Tel: 99410834

Epost: post@abchus.no

Employee

André Stabæk

Boligkonsulent

Med over 6 års erfaring innen eiendomsutvikling har André svært god kompetanse innen boligutvikling. Han har god kunnskap til eiendomsmarkedet på Østlandet, og er alltid behjelpelig med å se på mulighetene for din eiendom. André er svært opptatt av at kunden skal føle seg trygg, og at han møter kundens forventninger.
Employee

Knut Alstad

Teamleder Region Sør

Med over 25 år innen salg og ledelse av salgsteam er Knut opptatt av å sikre at kundens ønsker og behov er i fokus. Han har stort fokus på å finne gode løsninger sammen med kunden og sine kolleger frem til leveransen er komplett.
Employee

Per Erik Tangen Krüger

Boligkonsulent

Med 3 år i ABChus og utdannelse innen både byggfag, anlegg og bergverk veileder Per Erik deg trygt gjennom byggeprosessen. Han kommer gjerne med tips og råd til hvordan grunnarbeidet og uteområdene kan gjennomføres best mulig.

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig