Follo

Velkommen til vårt Follo-kontor. Vi holder til i Kveldroveien 7 på Vinterbro. Her møter du dyktige boligkonsulenter som hjelper deg i prosessen mot din nye bolig. Kontoret dekker område Ski, Ås, Oppegård, Vestby, Nesodden, Frogn, Enebakk og Hobøl, Spydeberg og Askim.

Kveldroveien 7, 1407 Vinterbro

Tel: 98815520

Epost: post@abchus.no

Employee

Fredrik Lundstrøm

Boligkonsulent

«Fredrik Lundstrøm har tidligere jobbet som eiendomsmegler og har opparbeidet seg god kunnskap innen eiendomsutvikling, boligbygging og boligmarkedet etter sine år i eiendomsbransjen. Han er svært opptatt av å finne den beste og mest lønnsomme løsningen for sine kunder med hjelp av hans kompetanse. Engasjement, proaktivitet og menneskelig ydmykhet er ord som beskriver han godt, dette vil du merke allerede ved første møte.»
Employee

Stian Fagerli

Teamleder Follo og Østfold

Stian Fagerli har utdanning og erfaring som eiendomsmegler, og har med denne bakgrunnen god forståelse innen boligmarkedet, boligbygging og utvikling av små og store prosjekter. Han yter alltid det lille ekstra for hver kunde, og er svært opptatt av fornøyde kunder. God tilgjengelighet, oppfølging og trygghet er beskrivende nøkkelord for Stian.
Employee

Jan Kåre Smith

Boligkonsulent

Med over 10 år i ABChus og en byggfaglig utdannelse, har Jan Kåre en svært god kompetanse og forståelse innen boligbygging og utvikling av store og små prosjekter. Han er genuint opptatt av fornøyde kunder og yter alltid det lille ekstra.

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig