Hovedkontoret

ABChus ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bygge drømmehuset. Vi har derfor et bredt spekter av flotte ferdighus hvor vi også tilbyr en stor rekke tilvalg. Husene har fast pris og har en nøkkelferdig leveranse.

Kveldroveien 7, 1407 Vinterbro

Tel: 474 71 550

Epost: post@abchus.no

Employee

Dagfinn Lindberg

Daglig leder

Dagfinn har mer en 35 års erfaring fra byggebransjen. Han brenner for å gjøre kjøpsprosessen og husbyggingen så enkel som mulig for alle ABChus sine kunder.
Employee

Magnar Sandersen

Forhandlersjef

Magnar Sandersen brenner for å gjøre kjøpsprosessen og husbyggingen så enkel som mulig for alle ABChus sine kunder.
Employee

Øyvind Nilsen

Produktsjef

Øyvind Nilsen har jobbet ca 15 år i ABChus. Igjennom disse årene har han hatt ulike roller som Daglig Leder, Regionsleder og nå Produktsjef. Øyvind har en svært god kompetanse og forståelse innen boligbygging og utvikling av store og små prosjekter. Han brenner for et godt og gjennomtenkt produkt med gode planløsninger til en attraktiv pris.
Employee

Per Morten Døhl Petersen

Salgssjef

Per Morten har jobbet ca 4 år i ABChus hvor han startet som regionleder for Østlandet og gikk over i stillingen som salgssjef tidlig februar 2019. Han har over en periode på 20 år jobbet med salgs- og endringsledelse i ulike industrier som varehandel, belysningsindustrien samt eiendom.
Employee

Helene Smogeli

Markedssjef

Helene har jobbet i ABChus i ca 3 år. Hun har lang og bred erfaring innen strategi- og merkevarebygging. Brenner for marketingfaget.

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig