Bergen

Velkommen til vårt avdelingskontoret i Bergen, og her treffer du flinke ansatte som gjør alt for at du skal bli en fornøyd kunde. Her har vi ansatte med svært god kompetanse inne boligbygging og som brenner for faget. Velkommen innom oss for en uhøytidelig prat.

Smålonane 2, 5353 Straume

Tel: 94127912

Epost: post@abchus.no

Employee

Ståle Bernhardsen

Teamleder Hordaland

Ståle var med på ABChus sin reise helt fra start og frem til slutten av 2013. Da jobbet han blant annet som montør, avdelingsleder og boligkonsulent. Ståle har siden drevet eget entreprenørselskap med fokus på grunn- og betongarbeid, men også eiendomsutvikling. Han kjenner godt til byggeprosessen fra a – å og har gjennom sitt selskap samarbeidet mye med eiendomsutviklere og underentreprenører i markedet. Ståle har lang og god erfaring innen bransjen, og er veldig opptatt av å være en samarbeidspartner man kan ha tillit til og kan stole på. Som kunde skal du få rask respons, og føle deg trygg og ivaretatt.
Employee

Anna Halvorsen

Boligkonsulent

Anna har Bachelor i Interiør og Arkitektur og har jobbet i ABChus de siste 6 årene. Gjennom sin erfaring som teknisk tegner, tilvalgsansvarlig og som Boligkonsulent har hun fulgt de fleste av våre prosjekter fra start til slutt. Hun har god kjennskap til boligmarkedet på Vestlandet og er genuint opptatt av at du som kunde skal få innfridd fine ønsker innen boligbygging, enten det er snakk om en enebolig eller større boligutviklingsprosjekter.
Employee

Yngve Lillestraum

Boligkonsulent

Yngve har lang erfaring som leder og selger innen service og tjeneste relaterte bedrifter.  Etter boligsalg og tomtevurderinger i store deler av Vestland så kjenner Yngve til hvordan markedssituasjonen er, og kan være en god sparringspartner i tidlig fase, også før et boligkjøp.  Kanskje du vurderer å dele opp tomten din, eller utvikle et tomteområde, en uforpliktende prat kan gi deg de svarene du savner, eller ikke visste du savnet… Ta gjerne kontakt. Et boligkjøp, enten for å bo selv, utvikle og selge videre, eller leie ut, er en svært viktig og omfattende beslutning. Yngve sørger alltid for å involvere alle de nødvendige ressursene for å sikre at hele boligprosessen oppleves som så trygg og god som mulig.  Kunder av ABChus og Yngve i Vestland vil oppleve en positiv, trygg, nøyaktig, pliktoppfyllende og humørfylt Boligkonsulent.

KONTAKT OSS

Har du mer generelle spørsmål kan du bruke skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig