Fasadeillustrasjon av funkishuset Wide B fra ABChus

NYTT HUS?

Vi tilbyr nøkkelferdig hus med støpt plate /grunnmur inkludert, og du kan flytte rett inn!

Våre ferdighus er utformet både i moderne, herskapelige og tradisjonell stil, og i varierte prisklasser, slik at du kan finne det huset som passer akkurat til din smak.

Hos oss får du gratis veiledning og personlig oppfølging i hele prosessen. Sammen kan vi tilpasse huset etter din tomt og dine behov. Og du kan bygge ditt hus online i vår tilvalgsbutikk, her kan du designe ditt eget hus, utvendig og innvendig. La oss hjelpe deg å finne ditt drømmehus!

Enklere blir det ikke!

Kjøkkenet i ferdighuset Wide er romslig og ligger sentralt plassert midt i huset
Stuen i husmodellen Wide, men en fantastisk takhøyde og masse vinduer som slipper godt med lys inn
Fasadeillustrasjon av funkishuset Wide B fra ABChus

Hvilke hus tilbyr vi i ABChus?

Nelly fra ABChus, moderne hus med Pergola
Bygge moderne hus?
Drømmer du om å bygge et moderne hus har vi flere alternative ferdighus, både små og store. Våre moderne hus er designet med tidsriktig rominndeling med fokus på familiers ulike behov.

Les mer
Wide for skråtomt
Funkishus
Ønsker du å bygge et moderne funkishus? Vi har flere alternative ferdighus i denne kategorien. Funkishusene har effektive planløsninger og forutsigbare priser.

Les mer
Adele Lux
Herskapelige hus
Våre herskapelige ferdighus har store grunnflater med flotte fasader samt saltak og sprosser. De herskapelige husmodellene er luftige, med utsmykninger og de rommer mange soverom.

Les mer
Ella 3M fasade illustrasjon front
Flermannsbolig
Tomannsboligene og flermannsboligene våre har praktiske planløsninger og vi har boliger med alt fra 2 soverom til 4 soverom. Mange av våre ferdighus kan leveres både på flate-og skrå tomter.

Les mer
Vindy tilpasset skrå tomt
Småhus
Har du en liten tomt eller ønsker du å bygge flere enheter? Vi har småhus som er nette, med praktiske planløsninger. Ferdighusene er designet med et ønske om å få plass til mest mulig, på minst mulig plass.

Les mer
Horisonten 144
Hytter
Vi har utviklet to serier kvalitetshytter. Her har vi lagt stor vekt på gode arealeffektive planløsninger for ulike familiers behov. Hyttene passer både på fjellet og ved sjøen og leveres i to typer konsepter.

Les mer
Husbank finansiering

Byggeprosessen fra A til Å

Det er mye å tenke på når du skal bygge hus. Fra budsjett og byggesøknader, til tidsplan og innflytting. Før du bestemmer deg, er det smart å sette seg inn i hva prosessene innebærer og hvordan du kan bygge billig og raskt. Her er våre beste råd.

Bli inspirert av våre kunder

Fornøyde kunder overtar bolig fra ABChus
Helle og Alexander overtar Adele
Vår avdeling i Trondheim overlevert en lekker Adele i sort utførelse til fornøyde kunder. Byggeleder Tomas fra Viken Montasje og boligkonsulent Frode var tilstede.
Hjemme hos Kari Anne og Øivind
Arwen – Hjemme hos Kari Anne og Øivind
- Vi har god utsikt og ser langt utover fjorden. ABChus hjalp oss med å plassere huset perfekt på tomten, slik at vi ser solen gå ned hver kveld. Det gir oss en følelse av å være midt i naturen, smiler Øivind.
Olav og Karen foran husmodellen Adele
Adele – Hjemme hos Olav og Karen
– Da vi først bestemte oss for Adele gikk prosessen fort. Vi ble svært god fulgt opp av boligkonsulenten hele veien. Det var mange valg som skulle tas og hun hjalp oss mye i denne prosessen. Tiden fra vi startet riving av huset som stod der fra før til nytt hus stod ferdig, gikk på 7 måneder, forteller Olav og Karen.
Madeleine i husmodellen Nelly
Nelly – Hjemme hos Madeleine og Daniel
- Vi liker godt at kjøkkenet er i en åpen løsning med øy, så man kan stå og prate med gjestene mens man lager mat. Vi er samtidig glade for at kjøkkenet ligger litt tilbaketrukket fra stuen, så man enkelt kan gjemme unna oppvask som blir stående på benken, sier Madeleine.
image
Noomi – Hjemme hos Marius og June
- Vi opplevde at prosessen var ryddig og vi fikk god oppfølging av boligkonsulenten, noe som gjorde oss trygge fra start, forteller Marius.
image
Alexandra – Hjemme hos Thea og Thomas
- Kjøkkenet er favorittrommet mitt, sier Thea. Dette er samlingspunktet i huset, og barna elsker å løpe frem og tilbake mellom kjøkkenet og stua.
ABChus ferdighuset Nevie Hjemme hos Svein og Victoria stue
Nevie - Hjemme hos Victoria og Svein
- Jeg løp til mannen min og sa “DU!! Jeg har funnet huset vårt!”, ler Victoria. Hun og mannen ble veldig glade for å finne husmodellen som passet, og at den i tillegg hadde hybel, ble en gledelig overraskelse.

Mest leste artikler

Bygg ditt hus online!

Se huskatalog og tilvalgsbutikk her

Skreddersy din fremtid! Besøk vår tilvalgsbutikk og se hvordan du kan tilpasse boligen din etter dine ønsker og behov. Du kan for eksempel endre eksteriøret og interiøret med trapp, fliser, gulv, kjøkken og mye mer. Trykk under for å begynne tilpasningen nå.

Våre samarbeidspartnere

@ABCHUS PÅ INSTAGRAM

Vi finnes på Instagram og poster ukentlig innlegg med artikler, nyhetsbrev og konkurranser. Bli en del av vårt stadig ekspanderende nettverk av hus, hjem og interiørinspirasjon.

Liker du funkishus? 🏡 Da er kanskje husmodellen Wide for deg! Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen. ⁠
⁠
Vil du lese mer? Ta gjerne en titt på vår hjemmeside 💻Drømmer du om nytt hus? Eller er du bare på jakt etter interiørinspirasjon? ⁠✨⁠
⁠
Vi leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en attraktiv pris. Alle våre boliger er komplett ved innflytting, og utgangspunktet for interiørvalgene er nøye valgt ut ved hjelp av dyktige interiørdesignere 🌱⁠
⁠
Visste du forresten at vi har 3D-visning av flere av våre husmodeller? Disse finner du i story i dag 💫Vi håper du får en god fredag og nyter sommerferien om du har det 🌸⁠
⁠
Dette bildet er laget av @franciskasvakreverden AIHva tenker du om rosa på kjøkkenet? 😊⁠
⁠
Rosa er kanskje ikke det mest vanlige valget når det gjelder kjøkken. Men èn eller to vegger, malt i fin rosafarge kan gi en personlig og myk stemning.🌸🌿⁠
⁠
Dette bildet er laget av @franciskasvakreverden AI

Meld meg på nyhetsbrev!

Gjør som 10.000 andre personer i jakt på sitt nye drømmehus. Få nyheter direkte i innboksen.