ABChus først med smarthusløsning som standard

image

ABChus er den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller. Det betyr at man i tillegg til tradisjonelt elektrisk anlegg nå kan styre lys, varme og ventilasjon på en enkel og brukervennlig måte med systemet Smarthus fra Kardia.

ABChus satser Smart

─ Smarthusteknologien er viktig for helse, miljø og sikkerhet. I tillegg gir det en enklere hverdag for kundene våre. Vi skal levere funksjonelle, fremtidsrettede hjem som bidrar til høy livskvalitet. Kardias teknologi er en viktig brikke i dette, sier administrerende direktør i ABChus, Dagfinn Lindberg.

Brukervennlig kvalitet til rett pris

Smathusteknologi

Mange har opplevd smarthusteknologien som komplisert og lite brukervennlig. Den viktigste grunnen til at ABChus falt ned på Kardia som leverandør, var selskapets fokus på å skape kostnadseffektive løsninger med brukeren i fokus.

─ ABChus og Kardia har mange sammenfallende verdier. For oss er det viktig at teknologien bidrar til at hjemmet blir et bedre sted å bo. Det skal ivareta miljøet og helsen til de som bor der, samtidig som det øker komforten og sikkerheten, sier daglig leder i Kardia, Jonathan Lenk.

Gir store besparelser

ABChus og Kardia har i første omgang inngått avtale for 5 år. Begge selskapene har imidlertid tro på et langt og godt samarbeid, og fordelene dette gir kundene. Kardia gjorde en Enovafinansiert undersøkelse i 2019 som viste at man i ABChusmodellen Noomi ville spare fire tusen kroner i året, bare ved å senke temperaturen til 16 grader mellom 23 og 07 hver natt.

Les mer om Smarthus her.

─ Avtalen sikrer kundene en trygg og god leverandør med høy kvalitet og servicegrad. Det viktigste er imidlertid alle fordelene kundene vil oppleve når de velger et ABChus. Det handler om en bedre økonomi, og en enklere og tryggere hverdag, sier Lindberg.

Voldsom utvikling

Smarthusteknologi er et voksende marked i rivende utvikling. Denne utviklingen vil øke omfang og tempo i årene som kommer.

─ Det er viktig å ligge i forkant av utviklingen, men det viktigste er å ha et bevisst forhold til hva teknologien skal bidra til. Teknologien er kun attraktiv når den er enkel å bruke, og tilfører verdi til kundene. Samarbeidet med ABChus gir oss mulighet til å høste viktig erfaring vi kan ta med oss i utviklingen videre, sier Lenk.

Smarthus appen

ABChus er en norsk bolighusleverandør, som siden oppstarten i 2000 har levert mer enn 3600 boliger til det norske markedet. Selskapet har hovedkontor i Ski i Viken, omsetter årlig for rundt 500 millioner kroner, og sysselsetter rundt 300 mennesker i produksjonen av sine boliger.

Kardia AS leverer tekniske enheter og smarthusløsninger til boligmarkedet. Gjennom innsikt og tverrfaglighet fra alle de ulike områdene i byggebransjen fra strøm til VVS, ventilasjon, elektro og produksjon utvikler selskapet løsninger til alle typer bosituasjoner.

Smarthus_markedsavdelingen

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering