Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner. Samarbeidet er i første omgang 2-årig, og innebærer at samtlige av ABCHus sine hus og hyttemodeller vil leveres med vinduer og dører fra Lyssand.
Særlig fokuset på kvalitet har stått i høysetet når ABChus har jobbet med å finne en langsiktig leverandør av vinduer og dører. Men den nye avtalen vil også være lønnsom for begge parter, i tillegg til at den gir forbedret service for kundene.

─ Lyssand er en tradisjonsrik og solid norsk merkevarebedrift, med et bredt sortiment som passer oss godt. For oss er det avgjørende at de produserer vinduer og dører av høy kvalitet, tilpasset norske og skandinaviske forhold, sier innkjøpssjef i ABChus, André Bakke.

Viktig marked

For Lyssand-Frekhaug betyr avtalen økt markedstilgang, og et betydelig volum. Og økt lønnsomhet for begge selskapene.

─ Det har alltid vært viktig for oss å levere høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Avtaler som den vi nå inngår med ABChus gir oss tilgang til et nytt, viktig marked. Samtidig bidrar det også til økt forutsigbarhet i driften. Det igjen gjør det enklere for oss å investere og utvikle oss videre, sier Henry Krohnstad, daglig leder i Lyssand-Frekhaug.

Merverdi for kundene

Samarbeidet vil også gi økt verdi for ABChus sine kunder. Valget av Lyssand vil gi enda høyere kvalitet for pengene, i tillegg til et større servicenettverk i hele landet. Produktene ABChus kjøper vil blant annet ha 30 års garanti mot sopp og råte.

─ En av de store fordelene med å velge en solid, norsk leverandør er helt klart at vi lettere kan sikre god etterservice alle steder i landet. Vi er sikre på at valget av Lyssand i utgangspunktet vil redusere behovet for slik service, men et godt servicenettverk gjør at vi vil være i stand til å utbedre eventuelle feil og mangler raskt og effektivt, sier Bakke i ABChus.

Om Lyssand-Frekhaug

Lyssand-Frekhaug er et norsk selskap og merkevare og omsatte i 2021 for nærmere 350 millioner kroner. Selskapet sysselsetter 108 mennesker i Norge. Lyssand-Frekhaug er en del av Inwindo, som er en av Europas ledende produsenter av vinduer. Konsernet har rundt 4 600 ansatte i elleve land, og omsatte i 2021 for 7,7 mrd kroner. Inwindo har vært notert på Nasdaq Stockholm siden 2014.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
André Bakke, innkjøpssjef ABChus AS
Tlf. 482 02 602 eller epost: andre.bakke@vikenentreprenor.no
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Jannicke Valen og familien valgte ferdighus fra ABChus
Å bygge enebolig kan være en krevende og tøff prosess. Men da Jannicke Valen fant et rimelig ferdighus fra ABChus gikk prosessen raskt, og hun bor nå i drømmehuset på Nesodden!
Ferdighuset Wide utvendig
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media
ABChus signeringskampanje mai juni juli 2023

Signeringskampanje!

Signer kontrakt med oss i perioden mai-juli 2023  og få RABATT på tilvalg til en verdi av hele 90.000kr*