Boligens fasade er noe mange vektlegger når de skal bygge drømmehuset, da denne vil være avgjørende for husets visuelle uttrykk. Ved å se på en fasadetegning av et hus, vil du kunne se en detaljert fremstilling av huset.
Dersom du blar deg gjennom vårt sortiment av ferdighus, vil du kunne se husets fasade i form av tegning, samt på fotografi. Dette gjør det mulig for deg å finne drømmehuset på en oversiktlig og enkel måte.

Hva er en fasadetegning?

En fasadetegning av et hus viser bygningen fra utsiden, og gir deg et innblikk i hvordan boligens fasade ser ut. Tegningen vil vise boligen fra ulike vinkler – for eksempel fra nord, vest, øst og sør, dersom den er tegnet inn på en spesifikk tomt.
På en fasadetegning av hus vil du blant annet kunne se vegger, tak, vinduer og dører, slik at du får et inntrykk av hvordan huset ser ut.

Hva bør jeg tenke på når jeg ser på fasadetegninger av hus?

Når du ser på fasadetegninger av hus, er det kanskje først og fremst det visuelle du er opptatt av. Har huset den stilen du foretrekker – enten det er snakk om funkis, herskapelig hus eller et klassisk hus?
Fasadetegningene gir deg god oversikt over boligens utforming, og du kan for eksempel få oversikt over vinduer, dører, tak, balkonger og lignende.
Dersom du ser på en fasadetegning av et hus, kan det imidlertid også være lurt å tenke på funksjonalitet. Har boligen en ytre utforming som vil fungere bra for deg og resten av husholdet i det daglige? Er det for eksempel en altandør med utgang til uteområdene?
Vi har alle forskjellige krav og ønsker, og dette betyr også at én fasade ikke nødvendigvis er like optimal for alle.

Fasade av Aurora

Tegne hus utvendig – dette vektlegger vi

Når vi i ABChus skal tegne hus utvendig, vektlegger vi både design, sikkerhet og funksjonalitet. Boligen skal være konstruert på en trygg og hensiktsmessig måte, med rømningsveier og lignende.
Samtidig er vi opptatt av å tegne hus utvending på en visuelt appellerende måte. Boligens fasade er det første du blir møtt av når du kommer til huset ditt, og det er naturligvis en fordel om boligen ser flott ut!
Vi har tegnet en rekke hus utvendig, noe som inkluderer alt fra funkishus til skråtomt til herskapelige hus til flat tomt. Når du ser gjennom bildene for hver av boligene vi tilbyr, vil du også finne fasadetegninger.

Finn boliger med vakre og funksjonelle fasader hos ABChus

Planlegger du å bygge et hus fra bunnen av? Da kan det være både smart og økonomisk å velge et ferdighus. Utforsk våre fasadetegninger av hus, og finn boligen du drømmer om!
Husk at vi kan stille på gratis befaring, og at vi gjerne hjelper deg med å finne et hus som passer perfekt til den aktuelle tomten. Vi følger deg tett under hele prosessen, fra ønsker om fasade på tegning til ferdigstilt hus.
Ta en titt i vår huskatalog, eller bestill den hjem i posten.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Påskebordet i Alexandra
Spisestuen i Alexandra er stylet til påske. Her har vi valgt en styling i en pastellvariant, i stedet for å ha de sterke gultonene og de knalle fargene.
Daglig leder Dagfinn Lindberg
Ski, 04. mars 2022. Ferdighusprodusenten ABChus vil stanse handel med russisk leverandør, og vil raskest mulig flytte produksjonen til Norden og Baltikum. Samtidig gir selskapet full støtte til det norske og internasjonale samfunnets reaksjoner knyttet til Russlands invasjon i Ukraina.
søvn
Søvn er viktig for oss alle, og i forbindelse med den internasjonale søvndagen som var den 18. mars 2022 har vi kommet med 5 gode tips til hvordan du kan sove bedre!