Nelly A, B og C, er en gjennomarbeidet boligserie med arkitekttegnede tilleggsmoduler. Vi kaller dette ”mulighetenes bolig”. Boliger som enkelt kan tilpasses etter tomt, økonomi og familiestørrelse. Serien har blitt utviklet med tanke på å skape gode, funksjonelle planløsninger, som passer til akkurat ditt behov.

Moderne hus

Har du en tomt, men er usikker på hva slags hus du ønsker å bygge? Det finnes mange muligheter, og blant disse er moderne hus en stor favoritt.
Med et moderne hus kan du få en bolig med et tidsriktig uttrykk og praktiske løsninger. Dette er altså et trygt valg om du drømmer om en funksjonell bolig til deg og familien.
Nelly A, B og C, tar alle utgangspunkt i det populære ferdighuset Nelly, som er et praktisk og stilfullt ferdighus på to etasjer med god planløsning.

Konseptet Nelly

Nelly A, B og C, er en gjennomarbeidet boligserie med arkitekttegnende tilleggsmoduler. Vi kaller dette "mulighetenes bolig" Boliger som enkelt kan tilpasses etter tomt, økonomi og familiestørrelse. Serien har blitt utviklet med tanke på å skape gode, funksjonelle planløsninger, som passer til akkurat ditt behov.

Nelly A

Basert på den populære husmodellen Nelly, kan du nå utvide etter eget behov. I Nelly A får du en utvidet stueavdeling, hvor det frigir plass til et større spisebord eller å dele boligen inn i forskjellige siner. BRA på 195,5 kvadratmeter og fem soverom.
I andre etasje får du et stort soverom med omkledningsrom.

Plantegning på Nelly A

Nelly B

Ønsker du et større kjøkken, hvor du kan tilpasse som du selv ønsker, gir Nelly B muligheten til det. Store vinduer fyller huset med lys gjennom hele året, og gir boligen et fantastisk særpreg. Den åpne kjøkkenløsningen er et perfekt utgangspunkt for hyggelige lag. Her er det god plass rundt både kjøkkenøy og spisebord. BRA 194,9 kvadratmeter og fire soverom.
I andre etasje er det lagt til rette for større hovedsoverom med eget en-suite bad og utgang til en stor deilig overbygget balkong. I tillegg får du en utvidet loftstue.

Plantegninger Nelly B

Nelly C

Om du derimot ønsker full pakke, byr Nelly C på dette. Her har vi kombinert Nelly A og B til familien som trenger stor plass og gode planløsninger. BRA 219,6 kvadratmeter og fem soverom.
I andre etasje finner vi også en ekstra stue, hvor de yngre kan boltre seg i lek. Fra denne stuen har man også direkte adkomst til en stor veranda.
les mer om Nyheten Nelly C her

Plantegning Nelly C

Med tilleggsmodulene Nelly A, B og C, kan du skape akkurat det huset som passer deg og familien din best.

Kom i gang med husbygging på 1, 2, 3 med ferdighus!

Hos ABChus finner du mange flotte eneboliger, tomanns- og flermannsboliger som kan fås med rask byggetid. Vi tar oss av hele byggeprosessen, slik at du kan fokusere på andre ting mens du venter på å få nøklene overlevert.
Enten du vil bygge hus med utleiedel, tomannsbolig eller enebolig, har vi en løsning for deg. Kontakt oss i dag for gode råd!

Huskatalogen 2022_2023

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.
Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Innkjøpssjef i ABChus André Bakke inngår samarbeid med Lyssand, leverandør av vinduer
Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner. Samarbeidet er i første omgang 2-årig, og innebærer at samtlige av ABCHus sine hus og hyttemodeller vil leveres med vinduer og dører fra Lyssand.
ABChus ferdighuset Nevie Hjemme hos Svein og Victoria
ABChus møter Victoria hjemme hos ekteparet Victoria og Svein i deres nybygde ferdighus Nevie, på Jessheim.
ABChus gir energi Nå kan du få integrerte solceller som tilvalg på våre ferdighus som Nelly
Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.