Pris Øst: Nøkkelferdig fra 3.884.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 3.981.000 kr inkl. mva
Pris Midt: Nøkkelferdig fra 4.041.000 kr inkl. mva

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger

Nelly er et praktisk og stilfullt ferdighus på 2 etasjer med god planløsning. Det moderne ferdighuset er på 167,7 kvadratmeter og består av fire soverom, to bad, to flotte stuer, vakkert ildsted og et eget vaskerom. Boligen inkluderer blant annet varmekabler på våtrom og i entre, moderne fargevalg og et lekkert kjøkken med hvitevarer.

Store vinduer fyller huset med lys gjennom hele året, og gir boligen et fantastisk særpreg. Den åpne kjøkkenløsningen er et perfekt utgangspunkt for hyggelig lag. Her er det god plass rundt både kjøkkenøy og spisebord. Hovedsoverommet ligger plassert i andre etasje med store vinduer, mønt himling og eget walk-in closet. 
Ta en titt i en av våre kunders hjem, klikk her: https://abchus.no/aktuelt/bygge-hus/hjemme-hos-per-kristian-og-camilla/

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Nelly er et praktisk og stilfullt ferdighus med 2 fulle etasjer og god planløsning. Det moderne ferdighuset er på 167,7 kvadratmeter og består av hele fire soverom, to bad, to flotte stuer, vakkert ildsted og et eget vaskerom. Dette er med andre ord et ferdighus som er helt perfekt for en aktiv familie på fire.