nelly

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger.

Nelly er et praktisk og stilfullt ferdighus på 2 etasjer med god planløsning. Det moderne ferdighuset er på 167,7 kvadratmeter og består av fire soverom, to bad, to flotte stuer, vakkert ildsted og et eget vaskerom. Boligen inkluderer blant annet varmekabler på våtrom og i entre, moderne fargevalg og et lekkert kjøkken med hvitevarer.

product icon

Moderne hus

4 soverom

product icon

P-rom: 155,1 m2

BRA: 167,7 m2


Store vinduer fyller huset med lys gjennom hele året, og gir boligen et fantastisk særpreg. Den åpne kjøkkenløsningen er et perfekt utgangspunkt for hyggelig lag. Her er det god plass rundt både kjøkkenøy og spisebord. Hovedsoverommet ligger plassert i andre etasje med store vinduer, mønt himling og eget walk-in closet. 
Ta en titt i en av våre kunders hjem, klikk her: https://abchus.no/aktuelt/bygge-hus/hjemme-hos-per-kristian-og-camilla/

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

Populære innlegg

Nelly et rimelig hus

Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.