Ferdighusmodellen Nelly C fasade frontFerdighusmodellen Nelly C fasade sideFerdighusmodellen Nelly C fasade inngangspartiStue i vår husmodell Nelly CHovedsoverom i den moderne ferdighusmodellen Nelly CKjøkken i vår husmodelle Nelly CPlantegning for Nelly CPlantegning for Nelly CFasade for Nelly CFasade for Nelly CFasade for Nelly CFasade for Nelly C

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Nelly C er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger

Nelly C er en videreutvikling av vår populære husmodell Nelly. Boligen har blitt utvidet med to tilleggsmoduler som gir en romslig stue- og kjøkkenløsning i første etasje. Det moderne ferdighuset er på hele 219,6 kvadratmeter og består av fem soverom, tre bad, to flotte stuer og et stort, herlig kjøkken med hvitevarer. I første etasje finner du også et romslig vaskerom med sportsbod.

I andre etasje finner du boligens soverom, hvor hovedsoverommet har eksklusiv tilgang til eget bad, omkledningsrom og utgang til veranda. Nelly C er utviklet med den moderne familien i tankene. Her har barna mulighet til å trekke seg tilbake på egne soverom og å være sosial i boligens mange soner.


Ta en titt i en av våre kunders hjem, klikk her: https://abchus.no/aktuelt/bygge-hus/hjemme-hos-per-kristian-og-camilla/

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Nelly er et praktisk og stilfullt ferdighus med 2 fulle etasjer og god planløsning. Det moderne ferdighuset er på 167,7 kvadratmeter og består av hele fire soverom, to bad, to flotte stuer, vakkert ildsted og et eget vaskerom. Dette er med andre ord et ferdighus som er helt perfekt for en aktiv familie på fire.