Tomannsbolig
Tomannsbolig

Tomannsbolig

Våre tomannsboliger er utviklet og gjennomarbeidet med tanke på å gi kunden det som ønskes i en tomannsbolig. Tomannsboligene har praktiske planløsninger og vi har boliger med alt fra 2 soverom til 4 soverom. Disse har også speilede planløsninger, noe som gjør at innganger og uteplasser ligger på hver ende av huset.
Ingen resultater basert på filter du har valgt. Vennligst prøv på nytt.

Meld meg på nyhetsbrev!

Gjør som 4000 andre personer i jakt på sitt nye drømmehus.

Få nyheter direkte i innboksen.

2021/03/img-1.jpg

Vi opptrer redelig og aktsomt og viser respekt for alle vi møter.


2021/03/img-2.jpg

Tomannsbolig

Våre tomannsboliger er utviklet og gjennomarbeidet med tanke på å gi kunden det som ønskes i en tomannsbolig. Vi har boliger som er både klassiske og moderne, slik at du kan velge det som passer best for deg og tomtens reguleringsbestimmelser. Tomannsboligene har praktiske planløsninger og vi har boliger med alt fra 2 til 4 soverom. Hver enhet inneholder også en åpen stue – og kjøkkenløsning som virkelig er hjertet i disse praktiske og smarte boligene.

Vi leverer smarthus som standard i alle våre tomannsboliger. Med Smarthusløsning fra Kardia kan du styre lys, luft og varme i hele boligen din ved hjelp av enkle tastetrykk i Smarthusappen.

Tomannsboligene har også speilede planløsninger, noe som gjør at innganger og uteplasser ligger på hver ende av huset, noe som gjør det enkelt å tilpasse huset til din tomt.