Flermannsbolig
Flermannsbolig

Flermannsbolig

Våre flermannsboliger har praktiske og arealeffektive planløsninger og spennende materialvalg som gir boligene et tiltrekkende utrykk. Hver enkelt enhet består alltid av minimum 1 baderom med mulighet for tilkobling til vaskemaskin, 2 eller 3 soverom, kjøkken fra Drømmekjøkkenet med hvitevarer som standard og parkett i alle rom.

Meld meg på nyhetsbrev!

Gjør som 4000 andre personer i jakt på sitt nye drømmehus.

Få nyheter direkte i innboksen.

2021/03/img-1.jpg

Vi opptrer redelig og aktsomt og viser respekt for alle vi møter.


2021/03/img-2.jpg

Flermannsbolig

Flermannsbolig og hus i et boligfelt er alltid hyggelig. Passer fint for førstegangskjøpere, barnefamilier, single - og eldre. Vi har både moderne flermannsboliger med funkispreg og ønsker du den mer tradisjonelle stilen har vi også noe for deg. Alle våre hus og flermannsboliger er tegnet av arkitekter hvor gjennomtenkte planløsninger, farger er i fokus.

Flere av flermannsboligene kan bygges som fire, seks, åtte – og timannsbolig, her er det kun tomten størrelse som setter begrensninger. Boligene kan trappes og forskyves til siden noe som gjør at vi enkelt kan tilpasse husmodellen du ønsker til din tomt.

Vi leverer smarthus som standard i alle våre boliger, og husene har et svært sunt inneklima basert på gode digitale løsninger for styring av varme, lys og luft.

Har du en stor tomt, eller ønsker du mer informasjon om boligene vi leverer? Vi har både boligkonsulenter og tekniske tegnere som bistår deg med tomtebefaring og gratis plassering av huset i 3D på tomten. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat.