Hytteleverandør

image

Beslutningen er tatt og dere er klar til å bygge drømmehytta. Dette har dere drømt om i mange år, og nå er det endelig på tide å realisere drømmen. Neste steg blir å finne en hytteleverandør.

Hvordan finne riktig hytteleverandør?

Først og fremst må du finne ut av hva slags type hytte du vil ha, samt hvorvidt du vil bygge den selv eller la andre stå for jobben. Det er et stort utvalg av hytteleverandører og hytteprodusenter som produserer mange ulike typer hytter rundt omkring i landet.

Hva slags hyttetype er du? Foretrekker du tradisjonelle hytter eller de litt mer moderne? Vil du ha stor eller liten, med eller uten hems, på fjellet eller ved sjøen? Det er mange ting å ta stilling til, og de fleste har nok en klar formening om hva slags type hytte de ønsker seg. Når du har bestemt deg, begynner søket etter en seriøs hytteleverandør.

Gryningen

Når kvalitet er viktig

Stemning med famile på hytta

Velger du ABChus som hytteleverandør, kan du føle deg trygg på at du får ei hytte som varer i mange, mange år. Her vil du kunne skape gode minner for hele familien i flere generasjoner.

ABChus produserer solide trehytter som egner seg godt til både fjellet og ved kysten. Vi har to serier, Gryningen (moderne) og Horisonten (tradisjonell og tidløs) som er designet for å passe i hele Norge. Begge seriene passer like godt til fjells som ved sjøen.

Alle hyttene har eget vaskerom med utgangsdør, samt utvendig sportsbod med plass til ski, ved og annet utstyr. De har praktiske, romslige løsninger med store, åpne fellesrom, store vinduer og godt med sengeplasser. Her er det mange muligheter til å nyte utsikt og utallige hyggestunder.

Sportsbod i hytteserien Gryningen

Gode romløsninger og funksjonalitet har vært i fokus da disse hyttene ble tegnet, og arkitektene selv sier de har brukt egne erfaringer etter utallige hytteturer i utformingen av hytteseriene.

Gryningen 128

ABChus har vært husleverandør i mange år, og i 2021 tok vi steget ut som hytteleverandør. Vi produserer 250-300 boliger hvert år, og kan vise til lang og god erfaring med ferdighus når vi nå også tilbyr ferdighytter. Denne erfaringen har vært verdifull i prosessen for å finne den mest optimale måten å bygge hytter på.

Horisonten_77

Mye for pengene

En av de store fordelene med å velge ABChus som hytteleverandør, er at du får ei hytte som er solid og funksjonell. Hyttene produseres i elementer under tørre og fine forhold på fabrikk, før de kjøres ut og monteres på hyttetomta. Etter ca. en uke er hytta klar, og du kan begynne på inventaret.

Gryningen 128

Dette er en svært effektiv måte å bygge hytte. Selve byggeprosessen tar kortere tid enn ved tradisjonell bygging og det blir mindre avfall på byggeplassen – noe som igjen har en miljøgevinst med mindre miljøbelastning totalt. Hvis du allerede har en tomt, kan vi levere hytta på kort tid.

Ettersom hytta settes sammen av prefabrikerte elementer, kan du være sikker på at du får ei hytte uten «individuelle» feil og mangler. Den er tett der den skal være tett, og holder en god, moderne norsk byggestandard.

Hytteleverandør med ferdighytter

Vi leverer og monterer yttervegger og tak. Dette gir deg stor fleksibilitet til å tilpasse alt av inventar akkurat slik du vil ha det. Det eneste du må besørge selv er hyttetomt og fundamentering.

Her får du det beste av to verdener – ei hytte du kan bygge selv under trygge rammer og forutsetninger. Når yttervegger og tak er på plass, overtar du jobben og kan sette ditt særpreg på inventaret.

Horisonten_77
Horisonten 77_spiseplass

Ta kontakt for priser

Hytta Gryningen 128 fra ABChus

Har du sett deg ut ei hytte du liker? Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål om pris og byggeprosessen.

Les hyttemagasinet her

Skrevet av: Enklere Valg

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering