Emilie – En praktisk og moderne familiebolig

image

Velkommen til Brødholt – landlig idyll med sentral beliggenhet Midt i hjertet av Tomter, som ligger i et av Norges fineste jordbruksområder, er vi nå i full gang med tredje byggetrinn av Lofthuslia, som består av 18 stilfulle og praktiske eneboliger,  den populære husmodellen vår Emilie.

Boligene ligger flott plassert på en solrik høyde, med fin utsikt over landskapet rundt. Her kan du ha gress mellom tærne og nyte roen i egen hage, samtidig som det ikke er mer enn 10 minutters gange til hyggelige Tomter Sentrum, med matbutikk, togstasjon med mer.Du finner også et flott turterreng, med fine tjern og gode bademuligheter. Innenfor en radius på 10 km, finner du blant annet Blixland gård og hestesenter og Sushi Teria. Spydeberg ligger 14 minutter unna med bil og har muligheter for aktiviteter som golf, med Mørk Golf, som er en av Norges fineste golfbaner. I Askim finner du Østfoldbadet, spisesteder og et koselig sentrum med hyggelige butikker. I tillegg er det bare 26 minutter med Follobanen til Oslo.

Vi har 18 Emilie til salgs på Brødholt ta en titt her: https://www.brodholtgard.no/ Brødholt er et flott område som passer like godt for barnefamilien, tenåringsfamilien eller det voksne paret hvor barna har flyttet hjemmefra.

image

Emilie – et stilfullt og moderne hus over to etasjer

Ferdighuset Emilie – Det er ikke mye som slår følelsen av å flytte inn i helt egen ny bolig. Husmodellen Emilie har god planløsning og store vindusflater, som sørger for luftige og lyse rom. Her blir det god plass til hele familien.

Teamleder og boligkonsulent ABChus avdeling Follo, Stian Fagerli

Stian Fagerli

Boligkonsulent

Ta kontakt i dag!

Hvis husmodellen Emilie på Brødholt vekker din interesse, nøl ikke med å ta kontakt med vår dedikerte boligkonsulent, Stian. Han står klar til å gi deg ytterligere innsikt i denne flotte boligen, besvare alle dine spørsmål og veilede deg gjennom hele prosessen.

To stuer - to stiler

Her ser du samme stue i hustypen Emilie, innredet på to ulike måter.

Lekent og uformelt

Farger til barnefamilien i husmodellen Emilie

Denne stuen er innredet i lune og gode farger, som passer godt til barnefamilien. Det er tatt utgangspunkt i det nyeste fargekartet fra Jotun som heter Stories – Curated Living.

Fargerik stue i husmodellen Emilie

Dette er en stue hvor det er god plass til lek og koselig samvær. Hengestolen er populær for både store og små og det myke teppet gjør det ekstra hyggelig å leke med barna på gulvet. Peisen, som er plassert sentralt i rommet, sørger for ekstra kos når det er kaldt ute, og den myke sofaen er ekstra god å lande i når barna har lagt seg. Stuen har også fått plass til et rundt bord, som gjør det ekstra hyggelig å få besøk av gode venner. Det kan enkelt trekkes ut og bli større om man skulle bli mange.

Lyst og naturlig

Moodboard farger til tenåringsfamilie i husmodellen Emilie

Til denne stuen har vi tatt utgangspunkt i det nyeste fargekartet fra Jotun som heter Stories – Naturally Grounded. Vi har brukt de lyseste fargene på fargekartet, og har innredet den i en ren og lys Japandi-stil.

Stue i husmodellen Emilie Japandi stil

Japandi er en fusjon av japansk og skandinavisk. Japandi tar det beste fra de to stilene, og er kjennetegnet ved en minimalistisk, men likevel lun og naturlig stil med elementer som lin, keramikk, ull og naturlig tre. Rene linjer, ro og funksjonalisme er typisk for stilen. Japandi er en av de store trendene vi ser i interiørbildet om dagen, og mange mener den har gått fra å være en trend til å bli en tidløs stil.

Stuen er innredet i lyse, lune og duse farger. Farger som passer perfekt til Skandinavia. Det er valgt møbler i lyse og naturlige tresorter og teppene er myke og organiske. Dette er en stue det er godt å være i, uansett om man har lyst til å spise en god middag sammen hele familien, ta en koselig prat i sofaen eller se på noe hyggelig på tv-en sammen.

Sjekk ut... Den rosa drømmen! Hvem blir ikke påvirket av farger, det må være fantastisk å våkne opp i dette rosa soverommet, det er bare å nyte.

Den rosa drømmen soverom i husmodellen Emilie

Skap et lekent og personlig uttrykk på barnerommet. Pynt med lysslynge, en fin lyslenke gjør barnerommet enda koseligere. Bruk en lang lysslynge til å forme ord eller figurerer på veggen.

Emilie barnerom

Hva med sitteplasser på kjøkkenet? Kjøkkenet er blitt selve hjertet i huset, hvor mange er sosiale sammen med familie og venner. her har vi valgt å vise kjøkkenløsningen med en flott kjøkkenøy. Du kan velge standardkjøkken eller et av våre tilvalgskjøkken, som avbildet.

Kjøkken i husmodellen Emilie med fronter i bistro finer brunbeis og kompositt benkeplate Coral Clay

Her har vi vist nok et tilvalgskjøkken. Nyheten fra Drømmekjøkkenet - med pocketdør. Kjøkkenet er vist med fronten Bistro Finér ask brunbeis med komposittbenkeplate Coral Clay.

Kjøkken i husmodellen Emilie med pocketdør og kjøkkenøy

Her ser du kjøkkenfronten Bistro Finér i fargen Lindblomstgrønn med komposittbenkeplate i White Sky. Her har vi valgt vi også valgt en platetopp med ventilator.

Lyst kjøkken i husmodellen Emilie, kjøkkenfronter i Lindblomstgrønn

Smarthus

Vi leverer Smarthus som standard i alle boligene våre.

Med Smarthus:

  • Kan du slå av alle lys i et ABChus ved å trykke på en enkel knapp.
  • Kan du spare mellom 3-5000 kr per år i energikostnader i ditt hus ved å senke termostaten til 16°C mellom kl 23 og kl 07 hver natt.
  • Kan du sette dine egne scener for alle rommene i huset. Barnerom med rosa lys - check, fredagsstemning i stua - ingen problem!
  • Kan du skru opp varmen i huset når du lander på flyplassen, slik at det er varmt når du kommer hjem.
  • Kan du overvåke luftkvaliteten og få varsel hvis usunne partikler eller gasser blir oppdaget.
  • Kan du låse inn håndverkeren eller vaskehjelpen. Ved et enkelt tastetrykk på mobilen, kan du ordne kode til vedkommende.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Husbank finansiering
Husmodellen Nelly med integrerte solceller smal versjon
Stuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stil

Ferdighus til fastpris – med to streker under svaret og til avtalt tid

Vi i ABChus skal tilby komplette boliger til markedets beste priser – til tross for...

Hurtignavigering