aurora

Aurora er et av våre svært populære funkishus.

Dette moderne funkishuset har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. Huset har fire soverom, to boder, to stuer, peis, kjøkken og 2,5 baderom.

Funkishus

4 soverom

P-rom: 211,2 m2

BRA: 228,1 m2


Det største oppholdsrommet, stue og kjøkken, er lagt til andre etasje med skrå himling, og store og flotte vinduer som slipper godt med lys inn. Kjøkkenet er svært delikat med mye skapplass og med et spiseområde som nærmest bader i lys. Husets utforming gir en spennende stueløsning hvor det er plass til flere sittegrupper. Dette er et unikt hus som er både enkelt og kompleks på samme tid.

Relaterte ferdighus

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger.

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

Populære innlegg

Hvilket gulv skal jeg velge?

Når du skal velge gulv til oppholdsrom som stue og kjøkken, står du som regel overfor et valg mellom parkett- eller laminatgulv. Hvilket gulv man velger handler selvsagt mye om personlig smak og preferanser, men også om hvem som bruker gulvet og hva slags slitasje det utsettes for.

Et flott kjøkken fra en Aurora

Interiørdesigneren avslører kriteriene som er sentrale for å skape et drømmehus, og gir gode råd for innredning, design og inspirasjon til kjøkkenet – husets kjerne.