aurora

Aurora er et av våre svært populære funkishus.

Dette moderne funkishuset har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. Huset har fire soverom, to boder, to stuer, peis, kjøkken og 2,5 baderom.

product icon

Funkishus

4 (5) soverom

product icon

P-rom: 211,2 m2

BRA: 228,1 m2


Det største oppholdsrommet, stue og kjøkken, er lagt til andre etasje med skrå himling, og store og flotte vinduer som slipper godt med lys inn. Kjøkkenet er svært delikat med mye skapplass og med et spiseområde som nærmest bader i lys. Husets utforming gir en spennende stueløsning hvor det er plass til flere sittegrupper. Dette er et unikt hus som er både enkelt og kompleks på samme tid.

Trenger du et soverom ekstra? Vi har alternative planløsninger som kan gi deg det ekstra soverommet du måtte trenge.

Trendy Aurora

Aurora er en av mine favorittboliger hos ABChus. Dette er en bolig med et kult eksteriør, men også med en spennende planløsning. Det er en ekstra morsom bolig å innrede, fordi husets form gir deg litt mer unike løsninger og miljøer. Og tilfører du litt trendy farger på veggene blir Aurora en skikkelig kul bolig.

Helene Smogeli, Markedssjef

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger.

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

Populære innlegg

Hvilket gulv skal jeg velge?

Når du skal velge gulv til oppholdsrom som stue og kjøkken, står du som regel overfor et valg mellom parkett- eller laminatgulv. Hvilket gulv man velger handler selvsagt mye om personlig smak og preferanser, men også om hvem som bruker gulvet og hva slags slitasje det utsettes for.