Aurora_2022_fasadeKjøkken i husmodellen Aurora med kjøkkenøy langs benkenKjøkken i funkishuset Aurora med kjøkkenøy ut mot åpen kjøkken- og stueløsningPlantegning for AuroraPlantegning for AuroraFasade for AuroraFasade for AuroraFasade for AuroraFasade for Aurora

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Aurora er et av våre svært populære funkishus

Dette moderne funkishuset har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. Huset har fire soverom, to boder, to stuer, peis, kjøkken og to baderom.

Det største oppholdsrommet, stue og kjøkken, er lagt til andre etasje med skrå himling, og store og flotte vinduer som slipper godt med lys inn. Kjøkkenet er svært delikat med mye skapplass og med et spiseområde som nærmest bader i lys. Husets utforming gir en spennende stueløsning hvor det er plass til flere sittegrupper. Dette er et unikt hus som er både enkelt og kompleks på samme tid.

Trenger du et soverom ekstra? Vi har alternative planløsninger som kan gi deg det ekstra soverommet du måtte trenge.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Trendy Aurora

Aurora er en av mine favorittboliger hos ABChus. Dette er en bolig med et kult eksteriør, men også med en spennende planløsning. Det er en ekstra morsom bolig å innrede, fordi husets form gir deg litt mer unike løsninger og miljøer. Og tilfører du litt trendy farger på veggene blir Aurora en skikkelig kul bolig.

Helene Smogeli, Markedssjef

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg