Aurora ferdighus for skrå tomtAurora for skrå tomtFerdighus AuroraPlantegning for Aurora for skrå tomtPlantegning for Aurora for skrå tomtFasade for Aurora for skrå tomtFasade for Aurora for skrå tomtFasade for Aurora for skrå tomtFasade for Aurora for skrå tomt

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Aurora for skrå tomt er et populært funkishus med praktikantdel

Dette moderne funkishuset har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. Huset har fire soverom, to stuer, peis, kjøkken, tre baderom og en smart praktikantdel.

Det største oppholdsrommet, stue og kjøkken har skrå himling, og store og flotte vinduer som slipper godt med lys inn. Kjøkkenet er svært delikat med mye skapplass og med et spiseområde som nærmest bader i lys. Husets utforming gir en spennende stueløsning hvor det er plass til flere sittegrupper. Dette er et unikt hus som er både enkelt og kompleks på samme tid. Huset har også en romslig praktikantdel, som også kan benyttes som hovedsoverom om ønskelig.

Boligen leveres også for flate tomter.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Trendy Aurora

Aurora er en av mine favorittboliger hos ABChus. Dette er en bolig med et kult eksteriør, men også med en spennende planløsning. Det er en ekstra morsom bolig å innrede, fordi husets form gir deg litt mer unike løsninger og miljøer. Og tilfører du litt trendy farger på veggene blir Aurora en skikkelig kul bolig. Helene Smogeli, Markedssjef

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Vi ønsker å presentere månedens bolig, og denne måneden er det selveste Aurora for skrå tomt. Husets utforming er spennende og unik, med rette linjer som gir den klassiske funkisstilen.