Wide

Wide en designperle av en bolig

Er du på jakt etter en bolig med spennende arkitektur? Da er Wide et godt alternativ. Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Jobber du hjemmefra har vi gjort plass til et eget kontor i hovedetasjen, dette ligger i tilknytning til et stort, ekstra rom som også kan brukes til både TV-stue eller gjesterom.

Boligen har både garasje og carport integrert i huset, og fra garasjen og sportsboden har du direkte tilgang inn til et praktisk vaskerom. I første etasje er det også mulighet for en praktikantdel. Tar du trappen opp til hovedetasjen blir du møtt av store glassflater som gir rikelig med lys inn. Vinduene er også med på å trekke naturen godt inn i rommet.

Det første du ser er et stort og moderne kjøkken som inviterer til fellesskap rundt både spisebordet og kjøkkenøyen. I tilknytning til kjøkkenet har du også en romslig stue, her finner du også husets hovedsoverom med eget bad og walk-in-garderobe. Fra hovedsoverommet er det også utgang til en egen sone på terrassen, her kan du nyte kaffen i morgensolen i fred og ro.

Denne boligen finnes i flere varianter i funkisserien Wide: Wide A og Wide tilpasset skråtomt. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for mer informasjon.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Ferdig utvendig husleveranse

Fasade funkishus Wide forside

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødvendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Arkitekt hos ABChus Anne Britt Kristiansen

Vi i ABChus er stolte av å ha så mange populære ferdighus, og mye av æren for dette tilfaller de flinke arkitektene, som Anne Britt Kristiansen, som står bak hvert enkelt hus.

Hos oss kan du enkelt bestille et ferdighus som er designet av en arkitekt. Utforsk våre moderne, herskapelige, klassiske og funkisinspirerte hus, og finn ditt drømmehus på 1, 2, 3.

Fakta og Mål

BRA

208,8

BYA

174,5 m²

Grunnflate

117,5

Soverom

3

P-rom

185,6 m²

Sportsbod

Ja

Tak

Pulttak

Gesimshøyde

6,8 m

Etasjer

2

Bad/WC

3

Energikarakter

B

Takvinkel

6 grader

Vaskerom

Ja

Energikarakter Farge

red

Lengde

18,9 m

Bredde

9,9 m

Smarthus

Ja

Stuen i husmodellen Wide, men en fantastisk takhøyde og masse vinduer som slipper godt med lys inn

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus