Wide skrå

Wide med integrert garasje og sportsbod

Wide tilpasset skråtomt er en funkisbolig med spennende arkitektur og en romslig planløsning. Her får du både innebygd garasje og en stor, skjermet veranda. Et overbygd inngangsparti ønsker deg velkommen inn i boligen. På den ene siden av entréen finner du en avdeling du kan bruke som stue eller hjemmekontor. Her har du også adgang til vaskerom og sportsbod. I denne etasjen finner du også to soverom og to bad.

I andre etasje ligger boligens oppholdsrom, med åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det store vinduer som slipper inn naturlig lys og gir god utsikt. I denne etasjen er også husets hovedsoverom med egen walk-in garderobe og tilhørende bad.

Verandaen strekker seg rundt boligen og fungerer som en forlengelse av kjøkken og spiserom.

Denne boligen finnes i flere varianter: Wide og Wide A. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for mer informasjon.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Ferdig utvendig husleveranse

Wide_skrå_fasader_front

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødvendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Fakta og Mål

BRA

206,1

BYA

174,5 m²

Grunnflate

117,5

Soverom

3

P-rom

183,5 m²

Sportsbod

Ja

Tak

Pulttak

Etasjer

2

Gesimshøyde

5,7 m

Bad/WC

3

Energikarakter

B

Utleiedel

Ja

Takvinkel

6 grader

Vaskerom

Ja

Energikarakter Farge

red

Lengde

18,9 m

Bredde

9,9 m

Smarthus

Ja

Stuen i husmodellen Wide, men en fantastisk takhøyde og masse vinduer som slipper godt med lys inn

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus

  Populære innlegg

  image

  Ikke rart at stadig flere velger ferdighus

  Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en attraktiv pris.

  image

  Drømmer du om arkitekttegnet hus?

  Starten på en husprosess er som regel preget av mange drømmer og store planer. Så slår realiteten inn, først og fremst i form av at du skal ha nok penger til å betale for alle drømmene.