Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Wide for skråtomt er en funkisinspirert bolig, med integrert garasje med sportsbod.

Wide tilpasset skråtomt er en funkisbolig med spennende arkitektur og en romslig planløsning. Her får du både innebygd garasje og en stor, skjermet veranda. Et overbygd inngangsparti ønsker deg velkommen inn i boligen. På den ene siden av entréen finner du en avdeling du kan bruke som stue eller hjemmekontor. Her har du også adgang til vaskerom og sportsbod. I denne etasjen finner du også to soverom og to bad.

I andre etasje ligger boligens oppholdsrom, med åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det store vinduer som slipper inn naturlig lys og gir god utsikt. I denne etasjen er også husets hovedsoverom med egen walk-in garderobe og tilhørende bad.

Verandaen strekker seg rundt boligen og fungerer som en forlengelse av kjøkken og spiserom.

Denne boligen finnes i flere varianter: Wide og Wide A. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for mer informasjon.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødvendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.