ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenStuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stilStuen i Arwen - lyst og nordisk stilStuen i husmodellen Atwen - Naturlig og kontinentaltSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusArwenPlantegning for Arwen A – med utleiedelPlantegning for Arwen A – med utleiedelFasade for Arwen A – med utleiedelFasade for Arwen A – med utleiedelFasade for Arwen A – med utleiedelFasade for Arwen A – med utleiedel

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Arwen A, et funkishus med utleiemulighet

Arwen A er et moderne funkishus med tre soverom, to bad, et romslig vaskerom, og en åpen og praktisk planløsning. Denne løsningen utnytter tomtearealet og boligen passer godt inn på mindre tomter. I tillegg har du mulighet for en hybelleilighet i første etasje.

I andre etasje finner du boligens oppholdsrom: Åpen stue- og kjøkkenløsning, samt et hovedsoverom med tilhørende bad og omkledningsrom. Den åpne planløsningen gjør boligen til et sosialt og inkluderende rom.

I Arwen-serien finnes også Arwen med fem soverom, Arwen B med carport og Arwen tilpasset skråtomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Funkishus Arwen

Arwen er designet ut ifra et behov etter en bolig med liten grunnflate. Vi ser jo at tomter i tettbebygde strøk blir mindre og mindre og vi trengte derfor en slik bolig. Og vi er svært fornøyd med hvordan vi har klart å designe Arwen!

Øyvind Nilsen, Produktsjef

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Fra eplehage til romslig tomt og funiskhus. Vår kunde på Romerike bygger husmodellen Arwen og vi er glad for at vi får ta del i hele prosessen. Her skal vi følge deres prosjekt fra start til slutt. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for flere bilder fra hele prosessen.