ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenStuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stilStuen i Arwen - lyst og nordisk stilStuen i husmodellen Atwen - Naturlig og kontinentaltSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusArwenPlantegning for Arwen A – med utleiedelPlantegning for Arwen A – med utleiedelFasade for Arwen A – med utleiedelFasade for Arwen A – med utleiedel

Pris Øst: Pris på forespørsel
Pris Vest: Pris på forespørsel
Pris Midt: Pris på forespørsel

Arwen et av våre mest populære funkishus

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen A er et moderne funkishus med tre soverom, to bad, et romslig vaskerom, og en åpen og praktisk planløsning. Boligen er helt perfekt for den aktive familien. I tillegg har du mulighet for en utleieleilighet i første etasje.

Dette er et funkishus hvor oppholdsrommene er i andre etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk in garderobe. Den åpne planløsningen gir mulighet for gode samtaler, uansett hvor i etasjen du befinner deg. Nyt lange sommerkvelder eller en fin ettermiddag om høsten på den overbygde terrassen i andre etasje.

I Arwen-serien finnes også Arwen med fem soverom, Arwen B med carport og Arwen tilpasset skråtomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Funkishus Arwen

Arwen er designet ut ifra et behov etter en bolig med liten grunnflate. Vi ser jo at tomter i tettbebygde strøk blir mindre og mindre og vi trengte derfor en slik bolig. Og vi er svært fornøyd med hvordan vi har klart å designe Arwen!

Øyvind Nilsen, Produktsjef

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Fra eplehage til romslig tomt og funiskhus. Vår kunde på Romerike bygger husmodellen Arwen og vi er glad for at vi får ta del i hele prosessen. Her skal vi følge deres prosjekt fra start til slutt. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for flere bilder fra hele prosessen.