Leonora tomannsboligLeonora sortLeonora stueSoverom LeonoraHovedsoverom i husmodellen LeonoraSoverom i husmodellen LeonoraLoftstue i husmodellen LeonoraKjøkkendel i husmodellen LeonoraStuedel i husmodellen LeonoraStue og kjøkkendel i husmodellen LeonoraPlantegning for LeonoraPlantegning for LeonoraFasade for LeonoraFasade for LeonoraFasade for LeonoraFasade for Leonora

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Leonora er en moderne tomannsbolig

Boligen består av to enheter kjedet sammen, og har smal kledning med innslag av fasadeplater, dette gir et mer spennende uttrykk! Inne i boligen er oppholdsrommene plassert i første etasje, mens tre soverom, stue og bad er å finne i andre etasje.

I andre etasje finner vi en ekstra TV-stue hvor barn og ungdom kan slappe av. Stuen har mønt tak og store vinduer, noe som gir en opplevelse av ekstra plass. Hovedsoverommet svømmer i lys fra de store vinduer. Rommet har også plass til romslig garderobe og har utgang til egen veranda.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Se digital visning her av boligen : Leonora

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg