noelle xl

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig, men er litt større.

XL-modellen av Noelle er litt større og har i tillegg store og flotte takvinduer i toppetasjen. Boligen er forstørret med 120cm på lengden og hver enhet blir derfor 60cm bredere. Takvinduene er plassert i stuen i andre etasje, noe som gir en loftstue med ekstra mye lys og luft.

product icon

Tomannsbolig

3+3 soverom

product icon

P-rom: 219,6 m2

BRA: 231,8 m2


Du ønskes velkommen inn via et overbygget inngangsparti og entreen har nisjer som gir plass til garderobeløsninger på begge sider av ytterdøra. Du føres deretter inn til en åpen stue- og kjøkkenløsning som har store vinduer og en god atmosfære. I andre etasje finner vi 3 soverom, en hyggelig loftstue samt et stort bad. 

Byggeprosessen

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Tuva 2M er en moderne tomannsbolig med funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning.

Noelle er en topp moderne tomannsbolig med gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt.

Populære innlegg

To som utveksler nøkler

Å komme inn på boligmarkedet, er en utfordring. Spesielt når man er ung. Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering. Dette fordi en tomannsbolig er lett å omsette. En god plan kan derfor være å alliere seg med noen venner eller partnere, og bygge en tomannsbolig sammen med de.

Et utskjært bilde holdt mot en solnedgang

Når du skal bygge hus, trenger du først en tomt. Og du vil gjerne ha en tomt med best mulig utnyttelsesgrad – så hva bør du egentlig se etter? Her er alt du må vite før du kjøper tomt.