Tomannnsbolig_Noelle_XLStue i Noelle XLKjøkken i Noelle XLLoftstuen i Noelle XLLoftstue i Noelle XL leilighet 1Noelle XL tomannsbolig soverom2Noelle XL tomannsbolig masterbedroomNoelle XLKjøkken i Noelle XLNoelle XLLoftstuen i Noelle XLBarnerom i Noelle XLPlantegning for Noelle XLPlantegning for Noelle XLFasade for Noelle XLFasade for Noelle XLFasade for Noelle XL

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

XL-modellen av Noelle er litt større og har i tillegg store og flotte takvinduer i toppetasjen. Boligen er forstørret med 120 cm på lengden og hver enhet blir derfor 60 cm bredere. Takvinduene er plassert i stuen i andre etasje, noe som gir en loftstue med ekstra mye lys og luft.

Du ønskes velkommen inn via et overbygget inngangsparti og entreen har nisjer som gir plass til garderobeløsninger på begge sider av ytterdøra. Du føres deretter inn til en åpen stue- og kjøkkenløsning som har store vinduer og en god atmosfære. I andre etasje finner vi tre soverom, en hyggelig loftstue samt et stort bad. 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

ABChusABChusABChus

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg