hedda

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen.

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen. Tomannsboligen har 3 soverom i hver enhet. Boligen har smal kledning med innslag av fasadeplater, samt to fulle etasjer som gir en effektiv arealutnyttelse. Med sorte vinduer, mot den hvite kledningen, får denne boligen et kult og moderne utseende.

Tomannsbolig

3+3 soverom

P-rom: 271,8 m2

BRA: 291,2 m2


Denne tomannsboligen passer helt perfekt for de som ønsker å gå sammen om å bygge, eller til en utbygger som vil selge videre. Hver enhet består av tre soverom, to bad, og en romslig stue og kjøkken. Utstikket i stuen gir huset et unikt særpreg samt legger til rette for verandaen ut fra hovedsoverommet i 2. etasje.

Relaterte ferdighus

Leonora er en moderne tomannsbolig som er tegnet med utgangspunkt i Nora. Oppholdsrommene er plassert i første etasje, mens 3 soverom, stue og bad er å finne i andre etasje.

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.

Populære innlegg

To som utveksler nøkler

Å komme inn på boligmarkedet, er en utfordring. Spesielt når man er ung. Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering. Dette fordi en tomannsbolig er lett å omsette. En god plan kan derfor være å alliere seg med noen venner eller partnere, og bygge en tomannsbolig sammen med de.

Noelle XL er et at våre ferdighus

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.