Pris Øst: Nøkkelferdig fra 7.151.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 7.403.000 kr inkl. mva
Pris Midt: Nøkkelferdig fra 7.390.000 kr inkl. mva

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen. Tomannsboligen har tre soverom i hver enhet. Boligen har smal kledning med innslag av fasadeplater, samt to fulle etasjer som gir en effektiv arealutnyttelse. Med sorte vinduer, mot den hvite kledningen, får denne boligen et kult og moderne utseende.

Denne tomannsboligen passer helt perfekt for de som ønsker å gå sammen om å bygge, eller til en utbygger som vil selge videre. Hver enhet består av tre soverom, to bad, og en romslig stue og kjøkken. Utstikket i stuen gir huset et unikt særpreg samt legger til rette for verandaen ut fra hovedsoverommet i andre etasje.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg