hedda

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen.

Hedda er en stilig tomannsbolig som består av to enheter kjedet sammen. Tomannsboligen har 3 soverom i hver enhet. Boligen har smal kledning med innslag av fasadeplater, samt to fulle etasjer som gir en effektiv arealutnyttelse. Med sorte vinduer, mot den hvite kledningen, får denne boligen et kult og moderne utseende.

product icon

Tomannsbolig

3+3 soverom

product icon

P-rom: 271,8 m2

BRA: 291,2 m2


Denne tomannsboligen passer helt perfekt for de som ønsker å gå sammen om å bygge, eller til en utbygger som vil selge videre. Hver enhet består av tre soverom, to bad, og en romslig stue og kjøkken. Utstikket i stuen gir huset et unikt særpreg samt legger til rette for verandaen ut fra hovedsoverommet i 2. etasje.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Leonora er en moderne tomannsbolig som er tegnet med utgangspunkt i Nora. Oppholdsrommene er plassert i første etasje, mens 3 soverom, stue og bad er å finne i andre etasje.

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.